TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“İTO’da seçime tek liste ile gidilsin”

İzmir Ticaret Odası (İTO) Meclis Üyesi Necip Nasır, nisan ayında gerçekleştirilecek İTO seçimlerine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 08:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
 “İTO’da seçime tek  liste ile gidilsin”

Mayıs 2013’te gerçekleştirilen seçimlerde muhalif kanadı mevcut tek adam yönetimine karşı birleştirme başarısını gösteren Necip Nasır, İTO’da aday sayısının artmasının demokratik bir seçim yarışı açısından önemli olduğunu; ancak seçimlerde mevcut yönetimi değiştirmenin, muhalefetin tek liste ile seçime gitmesinden geçtiğini söyledi. Geçtiğimiz hafta adaylığını açıklayan Mahmut Özgener’in, İzmir ve İzmir Ticaret Odası’nın, iş dünyasının yarınları için büyük bir kazanç olduğunu kaydeden Necip Nasır, “Mahmut Özgener, gerek iş yaşamı, gerek kişiliğiyle İzmir için önemli ve değerli bir isimdir. Özgener’in, ‘İzmir Ticaret Odası’nın, meclis üyeleri ve Ticaret Odası üyelerinin katılımıyla yönetilmesi anlayışını egemen kılmalıyız’ yönündeki açıklaması dikkat çekicidir ve bizim de bugüne dek savunduğumuz görüştür. Bu süreçte Mahmut Özgener’in seçim yarışına katılması büyük önem taşıyor. Biz de bu süreçte kendisine her türlü desteği vereceğimizi ifade ediyoruz” dedi.

İZMİR’İN YARINLARI İÇİN FIRSATTIR

İTO’da 24 yıldır sürdürülen tek adam yönetiminin Nisan 2018’de gerçekleştirilecek seçimlerde sona ereceğine inandığını belirten Nasır, “Gelinen bu noktada aday bolluğu, mevcut yönetimin işine gelir. İzmir ticaretinin hak ettiği noktada olmadığı gerçeği ortada dururken; kentimiz ve İzmir Ticaret Odası’nın parlak yarınlarını hep birlikte inşa etmek için İTO seçimlerinde tek aday etrafında birleşilmesinin, İzmir ve İTO’nun yüksek çıkarları için bir zorunluluk olduğu gerçeğini İTO camiasına bir kez daha hatırlatmak istiyoruz” diye konuştu. “Biz her zaman İzmir ve İTO’nun çıkarlarını ön planda tutarak hareket ettik” diyen Nasır, “Bu çabanın ne kadar gerekli ve doğru bir davranış olduğunu geçen yıllar bize bir kez daha gösterdi. İTO seçimlerinde tek liste ile seçime gidilmesi, İzmir’in yarınları için büyük bir fırsattır” ifadelerini kullandı. Nasır, İzmir iş dünyasını nisan ayındaki seçimlerde oy kullanmaya da davet etti. n İHA/İZMİR

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.