TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2016’ya muhteşem veda

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, 2016 yılını klasik müzik tutkunlarının beğenisine sunacağı 3 muhteşem konserle uğurluyor. Ünlü piyanist Fazıl Say da Aralık ayı konser dizisinde İzmirlilerle buluşacak

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 07:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
2016’ya muhteşem veda

İzmir’de sanat rüzgarları estiren Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), müzik tutkunlarını kaliteli programlarla buluşturmaya devam ediyor.

 Seçkin sanatçı ve grupların konserlerini, kentin kalbinde sanatseverlerin beğenisine sunan AASSM, ‘1 Festival İzmir’in hemen ardından, Aralık ayı programıyla yine kalpleri fethedecek.

AASSM ARALIK AYI PROGRAMI

6 Aralık 2016 Salı günü Küçük Salon’da ‘Flüt-Arp Resitali’ kulakların pasını silecek. Flüt sanatçısı Ayla Caymaz ile arp sanatçısı Frauke Adomeit’i buluşturacak olan konser, saat 20.00’de başlayacak.

Aralık ayının en güzel konserlerinden birine ise dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say imza atacak. 13 Aralık 2016 Salı günü gerçekleşecek konser, Büyük Salon’da saat 20.00’de başlayacak.

Ayın son konseri ise 20 Aralık 2016 Salı günü. Keman sanatçısı Elif Tarakçı Akyar ile piyanist Hyun Sook Tekin’in Keman ve Piyano Resitali, Küçük Salon’da saat 20.00’de sanatseverlerle buluşacak.

Konserlerle ilgili bilgi için AASSM’nin 293 38 18 / 19 / 20 numaralı telefonları ile www.aassm.org.tr adresli web sitesi ziyaret edilebilir. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.