TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2017’de dijitalleşmenin öncülerinden oldular

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, 2017’de de mobil ve sabit iletişim alanında en son dijital yenilikleri sunarak abonelerinin hayatını kolaylaştırmaya devam etti

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2018 09:20
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
2017’de dijitalleşmenin öncülerinden oldular

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, 2017’de de mobil ve sabit iletişim alanında en son dijital yenilikleri sunarak abonelerinin hayatını kolaylaştırmaya devam etti. Vodafone Türkiye’nin 23,2 milyon abonesi, 2017’de toplam 88 milyar dakika konuştu, 34 milyar SMS gönderdi ve 598 milyon GB data kullandı. Vodafone, 4.5G ve Evlere Kadar Fiber teknoloji yatırımlarıyla bir “toplam telekomünikasyon şirketi” olarak büyürken, Vodafone aboneleri de Türkiye’de dijitalleşmenin öncülerinden oldu.

HEM SLOGAN HEM LOGO YENİLENDİ

Faaliyet gösterdiği 36 pazarda birden marka stratejisini, sloganını ve görsel kimliğini yenileyen Vodafone, 2009 yılındaki “Power to you” sloganından bu yana ilk kez marka kimliğinde büyük bir değişime giderek “Gelecek heyecan verici. Hazır mısın?” söylemine geçti. Vodafone’un “ikonik logosu” da “tasarımda doğalcılık” akımına uygun olarak 3D tasarım yerine 2D tasarımla yeniden hazırlanarak eskisine göre daha vurgulu hale getirildi.

104 ÜLKEDE ÖZGÜRCE KONUŞMA

Dijitalleşmeye dayalı kullanım alışkanlıklarıyla öne çıkan Vodafone Red'liler, yeni “Her Şey Dahil Pasaport – Dünya” hizmetiyle tam 104 ülkede tarifelerini tıpkı Türkiye’deymiş gibi kullandılar. Vodafone Red’lilerin aylık ortalama internet kullanımı son 1 yılda yüzde 71 artarak 6,6 GB’a ulaşırken; bol internetli tarifeler, yurtdışında da geçerli tarifeler, yurtdışıyla yurtiçi gibi konuşma imkânı, VIP transfer, havalimanında ücretsiz lounge, marka indirimleri, aile indirimi gibi ayrıcalıklarla son 1 yılda sağladıkları tasarruf ise 350 milyon TL’yi aştı. Vodafone Red, Türkiye’nin ilk online ücretsiz dizisi “Fi” ile Türkiye’de dijital tiyatronun en başarılı örneklerinden birini sunan “Kürk Mantolu Madonna”nın ana sponsoru oldu.

SINIRSIZ TUTKU

Vodafone, Türkiye’de ilk defa dünyanın en popüler uygulamalarını, internetinden yemeyen “Vodafone Pass” paketlerinde bir arada sundu. Güncellenen Vodafone Red tarifeleri içinde sunulan ve bütün aboneler tarafından da satın alınabilen “Vodafone Pass İletişim”, “Vodafone Pass Müzik”, “Vodafone Pass Sosyal” ve “Vodafone Pass Video” paketleri ile Vodafone’lular Facebook, Instagram, YouTube, Spotify, WhatsApp, Twitter, Facebook Messenger, İzlesene, Karnaval ve Power gibi uygulamaları gigabayt saymak zorunda kalmadan kullandı.

VODAFONE FREEZONE

Önümüzdeki 5 yılda müziğin dijitalleştirilmesine 100 milyon TL daha yatırım yapmayı hedefleyen Vodafone, Türkiye’nin en son teknolojiye sahip profesyonel müzik stüdyolarından biri olan Vodafone FreeZone Stüdyo’yu Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu Vodafone Park’ın içinde hizmete açtı. Vodafone, hem “dijital müzik stüdyosu” hem de “dijital konser sahnesi” olarak hizmet verecek bu stüdyo ile bir yılda 1.000’den fazla müzik grubuna ulaşmayı hedefliyor. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.