TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

300 koyuna nisanda başlayacağız

Bir takım incelemelerde bulunmak üzere Adıyaman’a giden ve burada ilk olarak Adıyaman Valiliği ile esnafı ziyaret eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba gündeme ilişkin konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2018 08:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
300 koyuna nisanda başlayacağız

Bakan Fakıbaba, Kalkınma Destekleme Projelerinin en yakın zamanda açıklayacaklarını belirterek, “Toplanan projeleri değerlendireceğiz. Kırsal Kalkınma projeleri geçen yıldan beri çok güzel projeler yapılıyor. İnşallah bu yıl da ona start vereceğiz” dedi. 300 koyun projesi hakkında da bilgiler veren Bakan Fakıbaba, “300 koyuna nisanda başlayacağız. Hedefimiz 1 milyon düve vermek ona da inşallah bu yıl başlayacağız. 81 köye marttın sonunda başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin çiğ köfte Adıyaman'ın mı yoksa Şanlıurfa'nın mı sorusu üzerine Bakan Fakıbaba, “Çok zor bir soru. Çiğ köfte yapılan eve bağlıdır, yapan kişiye çok bağlıdır. Benim eşim çiğ köfteyi çok iyi yapar. O zaman derim ki çiğ köfte Şanlıurfa'nındır, çünkü eşim çiğ köfteyi çok iyi yapıyor. Adıyaman, çiğ köfteyi marka haline getirdiği için kutluyorum. Adıyaman'da çiğ köfte çok iyi yapılıyor. Çiğ köfteyi kim iyi yapıyorsa onundur” şeklinde konuştu.  İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.