TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4 futbolcuyla yollar ayrılacak

  Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup ekibi Altay’da geçtiğimiz hafta göreve gelen Teknik Direktör Ümit Turmuş’un kadroda düşünmediği 4 orta saha oyuncusu ile yönetimin yolları ayıracağı öğrenildi  

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 09:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
4 futbolcuyla yollar ayrılacak

Altay, geçtiğimiz hafta göreve gelen Teknik Direktör Ümit Turmuş’un raporuna doğrultusunda istemediği 4 oyuncu ile yollar ayıracak.

A takımın önceki gün Buca İlçe Stadı’nda U19 takımını 4-2 yendiği hazırlık maçının ardından Turmuş, kadroda geçen hafta altyapıya gönderilen Cahit ve Serkan’ın ardından Kubilay ve Fatih de kadrodan eledi. Yaşları tutmadığı için U19'da görev alamayacak bu 4 ismin sözleşmelerinin feshedileceği belirtildi. Kubilay geçen sezon, Fatih bu sezon kadro dışı kalmış, ancak affedilmişti.

Geçen hafta altyapıya gönderilen diğer isimlerden kaleci Alper ve forvet Hasan'ın yanı sıra U19'dan ön libero Atakan hazırlık maçında sergiledikleri performans sonrası Ümit Turmuş'un gözüne girerek yeniden A takıma alındı. Yaşları tutmamasına rağmen Batuhan ve Çağrı'nın U19 ile çalışacağı, gerek duyulması halinde A takıma alınacağı belirtildi. Öte yandan siyah beyazlılarda geçen hafta hafif sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen genç golcü Furkan'ın iyileştiği öğrenildi. Cumartesi günü İzmir'de oynanacak Kütahyaspor maçında cezalı Halil Karataş ve sakat Ferdi forma giyemeyecek. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.