TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

40 yaş, 40 fotoğraf

Fotoğraf Sanatçısı Tarık Gök, kendisinin 40’ıncı yaşına özel açtığı ve hayatına dokunan 40 fotoğraf ile sanatseverlere görsel bir yolculuk sunuyor

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2017 07:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
40 yaş, 40 fotoğraf

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

Fotoğraf Sanatçısı Tarık Gök, ‘En tenha yerlerde bile kendi içinde bir dünya ol’ felsefesiyle çıktığı yolda, fotoğraflarında ötekiyi seçmenin özgünlüğünü yansıttığı 40 fotoğrafını ‘40 Yaş, 40 Fotoğraf’ adlı sergiyle Bodrum’da açtı. Milta Marina Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi’nde sergilenen fotoğraflar sanatseverlere görsel bir şölen sunuyor.

İLGİ YOĞUN OLDU
2010-2015 Uluslararası Plastik Sanatlar Sempozyumuna katılmış ve aynı zamanda İzmir, Ankara ve Eskişehir başta olmak üzere 18’e yakın kişisel sergilerde yer alan sanatçının sergisinin açılışına ilgi yoğun oldu. Sanatçının Dünya’nın farklı yerlerinde çektiği fotoğraflar, sanatseverlerin beğenisini kazandı. 

HEDEF AFRİKA KITASI

Sergisi hakkında bilgi veren Sanatçı Gök, şunları dile getirdi: “Geçen seneye göre daha farklı bir sergi olmasını istedim. Bu sene 40 yaşıma girdiğim için neden “40 Yaş, 40 Fotoğraf” sergisi olmasın diye düşündüm. Bana özel olan 40 fotoğrafı seçtim ve bu 40 fotoğrafla birlikte tekrar Bodrum’a geldim. Bu sene ilgi gerçekten çok yüksek, Bodrum’a çok teşekkür ediyorum. Bambaşka coğrafyadan 40 tane fotoğraf var. Bu sefer Türkiye’den de çok fotoğrafa yer verdim. Bugüne kadar genelde Asya kıtasından fotoğraflar çektim. 4 kere Hindistan’a gittim, 2 kere Nepal, Kamboçya ve Myanmar’a gittim. Bundan sonraki hedefim Afrika kıtasına geçmek olacak.” 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.