TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

6. Bergama Fotoğraf Günleri başlıyor

Bergama Belediyesi ve Bergama Amatör Fotoğraf Sanatı Derneği (BEAFSAD) ortaklığı ile düzenlenen 6. Bergama Fotoğraf Günleri ve Foto Maratonu her yıl olduğu gibi bu yılda yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda fotoğraf tutkununu Bergama’da buluşturacak

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2017 07:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
6. Bergama Fotoğraf Günleri başlıyor

Tarihi-mimari, Hayatın içinden, Merkezden Uzakta-Kırsal kategorilerindeki çalışmaların değerlendirilerek ödüllendirileceği  Bergama Foto Maratonu’nda, bir de “Bisiklet Hayattır” konulu özel ödül verilecek.

Foto Maratona katılan fotoğraf sanatçılarının Bergama’da çektikleri, bugüne tanıklık eden fotoğraflar sayesinde günümüzü yarınlara taşıyacağı Foto Maraton bugün başlayarak 17 Eylül Pazar günü gerçekleşecek ödül töreni ile son bulacak.  Konaklama ücretleri ve rezervasyonları katılımcıların kendilerinin sağlayacağı Foto Maraton'da katılımcılardan 20 TL kayıt ücreti alınacak.

HERKESİ DAVET ETTİ

Foto Maraton’un UNESCO Dünya Mirası Bergama’nın çok sayıda değerinin fotoğraflarla belgelenerek gelecek kuşaklara aktarıldığını ve kentin tanıtımına ciddi katkı sunduğunu ifade eden Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Her yıl olduğu gibi bu yılda ülkemizin dört bir yanından fotoğraf tutkunları Bergama’da buluşacaklar ve tarihle doğal güzelliklerin iç içe geçtiği bir kenti fotoğraflayacaklar. Bergama’nın birbirinden değerli ve güzel özelliklerini fotoğraflarla bizlere anlatacaklar. Bu güzel organizasyona katkı sunan ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, herkesi Dünya Mirası Bergama’yı görmeye davet ediyorum” dedi.  (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.