TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

600 milyonluk dev proje

Gordion Group tarafından Bornova Altındağ’da hayata geçirilen bin 215 konutluk Altın Orman Projesi’nin dün basına lansman toplantısı yapıldı. Projenin 600 milyon TL’ye mal olacağı belirtildi

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 07:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
600 milyonluk dev proje

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

Gordion Group tarafından, Bornova Altındağ’da hayata geçirilen Altın Orman Projesi’nin tanıtım toplantısı dün gerçekleştirildi. Altın Orman Satış Ofisi’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Gordion Group Yönetim Kurulu Başkanı Metin Başalma, projenin doğayla iç içe konumuna, körfez manzarasına ve ulaşım olanaklarına dikkat çekti. Altın Orman’ı doğa, çevre ve insan dostu bir proje olarak konumlandırdıklarını söyleyen Başalma, daire başına 25 metrekare yeşil alanla ve kendine ait korusuyla Avrupa standartlarının üstünde bir peyzaj alanı tasarladıklarını belirtti. Altın Orman’ın, Aralık 2019’da tamamlanacak Uçan Yol projesinin yanında yer aldığını ifade eden Başalma, yapacakları projenin geniş sosyal donatılarının yanında özellikle çocukların özgürce oyun oynayabilecekleri, doğayla iç içe olabilecekleri ve spor yapabilecekleri imkanlar sunduğunu dile getirdi.

“İZMİR’E YATIRIM DEVAM EDECEK”

Altın Orman’ın, Gordion Group’un İzmir’deki ilk projesi olmasına dikkat çeken Başalma, “Gordion Grup 36 yıllık üst yapı tecrübesine sahip. 300’ün üzerinde Türkiye’nin çeşitli illerinde proje tamamlamış 4,5 milyon metrekare üst yapı projelerini tamamlamış bir şirket. Şirketimiz İzmir’e biraz geç geldi, bunun üzüntüsünü bu projeyle daha fazla hissettik. Güzel İzmir, güzelin her türlüsüne layık, bunun için 1 yıldır İzmir’deyiz. 1 yıldır bunu daha da içselleştirdik. İzmir’e güzel projeler yakışıyor, bunların birkaçını da biz yapabilirsek mutlu olacağız. Bu bizim ilk projemiz, son projemiz de olmayacak, İzmir’e 5 yılda 1 milyon metrekarelik bir inşaat yapımı planlıyoruz. İnşallah İzmir’e referans olacak projeler bize kısmet olur” dedi.

“HİKAYESİ OLAN BİR PROJE”

Altın Orman isminin hikayesini de anlatan Başalma, “Burası Altındağ. Altın gibi bir tepe. Arkası doğal orman. Bunu birleştirdik Altın Orman yaptık ismini. İsmiyle de, yapacağımız projenin anlam ifade etmesi istedik. Biz İzmir’de biraz seçici davrandık. Özelliği olan, hikayesi olan bir proje teklif ettik. Projeyi konumlandırırken yüzde 80’inin deniz manzarası göreceği bir proje olmasına özen gösterdiklerini belirten Başalma, “Projenin en üstü katında oturacak kişi, deniz seviyesinden 230 metre yüksekten deniz manzarasını izleyebilecek. İzmir’i yukarıdan izleyecek. Deniz görmeyen cephemiz yüzde 20. O da bir nimet olan ormanı görüyor, yeşili görüyor. Deniz, mavi ve yeşil insanı psikolojik olarak rahatlatıyor. Bu da bizim projemiz içinde yer arıyor” şeklinde konuştu.

30 AĞUSTOS 2020’DE TESLİM

Projenin toplam maliyetinin 600 milyon TL olduğunu söyleyen Başalma, 1+1, 2+1, 3+1 ve az sayıda 4+1 ve garden tip olmak üzere toplam bin 215 adet konut yer aldığı projede, daireleri sahiplerine 30 Ağustos 2020 tarihinde teslim edeceklerini açıkladı. Altın Orman projesinde havuz, süs havuzları, basketbol sahası, mini futbol sahası, evcil hayvanların gezeceği özel serbest alanlar, hayvan bakım ünitesi, çocuk oyun alanları ve parkları, orman içinde ağaç ev, koruluk içerisinde piknik alanları, pergoleler, yürüyüş yolları, hobi bahçeleri, meyve bahçeleri, doğal koruluk, fitness, sauna, sukuaj, çok amaçlı salon, küçük çocuklar için süreli (2-3 saatlik) çocuk kulübü ve çocuklar için bisiklet kullanım parkı olacak. Site giriş nizamiyelerinde ve her blok girişinde bulanan güvenlik bankolarında 24 saat güvenlik hizmeti verilecek. Bina ana girişleri ve site geneli güvenlik amaçlı 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sistemiyle kontrol edilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.