TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

7 madalya kazandılar

Enver Güler’i Anma Minikler Teşvik İzmir Taekwondo Müsabakaları, Bornova Vali Hüseyin Öğütcen Spor Salonu’nda yapıldı. Müsabakalarda Sarnıç Taekwondo Spor Kulübü 7 madalya aldı

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2018 08:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
7 madalya kazandılar

ASİYE ARSLAN

İzmir ‘in çeşitli semtlerinden gelen minik taekwondocular minderde kıyasıya mücadele etti. Müsabakalarda en çok madalyayı alan Sarnıç Taekwondo Spor Kulübü öğrencileri oldu. Enver Güler’i Anma Minikler Teşvik İzmir Taekwondo Müsabakalarında Sarnıç Taekwondo Spor Kulübü 7 madalya aldı.

EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ

SARNIÇ TAEKWONDO işletmecisi ve Hocası Didem Berberoğlu, “Eşim Mehmet Berberoğlu ile çıktığımız bu yolda tüm çocuklarımıza sporu sevdirmek en büyük hedefimiz. Birçok madalya aldık bizleri çok gururlandırdılar. Spor disiplin gerektirir, bizler disiplinli prensiplerine bağlı ve azimli öğrenciler yetiştirmek için yola çıktık ve çok çalıştık şu anda emeğimizin karşılığını almaya başladık. Tüm çocuklarımla gurur duyuyorum” diye konuştu.

Müsabakalarda 27 kiloda ter döken Nisa Nur Aydın, “İlk madalyamı aldım çok mutluyum. Çok çalıştım Didem hocam bizler için çok çaba sarf etti çok emek harcadı beni hep taktikler vererek minderde doğru yönlendirdi onu çok seviyorum. Didem hocamla çalıştığım için çok şanslıyım” dedi.

Sarnic Taekwondo Spor Kulübü hocalarından Mehmet Berberoglu, “Türkiye Taekwondo Federasyonu’na bağlı olan spor kulübümüz yetişmekte olan nesile taekwondo sporu bilinci ve alışkanlığı kazandırmayı, kötü alışkanlıklardan uzakta sağlıklı bir toplum bireyi yetiştirmeyi ilke edinmiştir. Salonumuzda farklı yaş gruplarından toplam 75 öğrencimiz var ve engelli öğrencilerimize de destek oluyoruz. Çocuklar bizim her şeyimiz onların mutluluğu başarısı için çabalıyoruz” ifadelerini kullandı.

Enver Güler’i Anma Minikler Teşvik İzmir Taekwondo Müsabakalarında Sarnıç Taekwondo Spor Kulübü’nden madalya alan isimler:

1. 27 kiloda Nisanur Aydın

1. 57 kiloda Damla Durmuş

2. 27 kiloda Berkay Cirit

2. 30 kiloda Eda Sultan Ertürk

2. 33 kiloda Miray Korkmaz

2. 45 kiloda Furkan Maden

3. 57 kiloda Adil Aslankurt

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.