TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adıyaman’dan İzmir’e “Dostluk köprüsü”

Karabağlar Belediyesi, “Adıyaman’dan İzmir’e Dostluk Köprüsü” isimli sergiye ev sahipliği yapacak

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 07:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Adıyaman’dan İzmir’e “Dostluk köprüsü”

Turizmci ve Fotoğraf Sanatçısı Bilal Mente’nin ilk sergisi Karabağlar Belediyesinin katkılarıyla Karabağlar Sergi Salonu’nda bugün saat 18.00’da açılacak. Sergi 20 Şubat’a kadar açık kalacak.

SELVİTOPU’NA TEŞEKKÜR

Bilal Mente’nin çektiği fotoğrafların gösterileceği sergide, Nemrut Dağı başta olmak üzere Adıyaman’ın bir çok tarihi ve turistik yerlerinin fotoğrafları yer alacak.Bilal Mente, tüm İzmirlileri bu dostluk köprüsü olan sergiyi gezmeye davet ederek, katkı sağlayan başta Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

DAYANIŞMAYA KATKI

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise geçtiğimiz yıl kardeş belediye çalışmaları kapsamında meclis üyeleriyle birlikte Adıyaman’a ziyaret gerçekleştirdiklerini, Bilal Mente’nin fotoğraflarından çok etkilendiğini ve “Adıyaman’dan İzmir’e Dostluk Köprüsü” projesinin bu doğrultuda gündeme geldiğini söyledi. Başkan Selvitopu, “Kardeş belediyecilik çalışmaları kapsamında hayata geçireceğimiz sosyal, kültürel projeler, bu bölgelerle Karabağlar arasında köprü kurulması, dayanışmanın daha güçlendirilmesine ciddi katkı koyacak. Fotoğraf Sanatçısı Bilal Mente’nin fotoğraf sergisi de bu yönde atılmış önemli bir adımdır. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.