TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AÇEV Babalar Günü’nü kutladı

İzmir’li babalar Bostanlı sahilinde Baba-Çocuk Şenliği ile Babalar Günü’nü kutladı

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2018 11:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AÇEV Babalar Günü’nü kutladı

AÇEV’in “İlk İş Babalık” Kampanyasıyla ilgili mesajların yaygınlaştırılmasını amaçlayan etkinliklerde babalar ve çocuklar birlikte keyifli bir akşam geçirdi. AÇEV’in İzmir’de düzenlediği Baba Destek Programı’nı tamamlayan babalar tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde, babalar ve çocuklarının kendileri için hazırlanan gösteri, oyun ve eğitici aktivitelerle eğlenceli vakit geçirmesi hedeflendi. 10 Haziran 2018 Pazar günü 19.30-21.00 saatleri arasında, babalar, anneler ve çocuklarıyla Bostanlı sahilini şölen alanına çevirdi. Babalar ve çocuklar uzun süredir birlikte hazırlandıkları “Harmandalı” oynarken alkışlar sahili inletti.

KAMPANYA

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) 1996 yılından bu yana yürüttüğü Baba Destek Programı (BADEP) ile; babaların çocuk gelişimi üzerindeki önemini vurgulamak ve babalık rollerini güçlendirmek üzere çalışmalar yürütüyor. Vakıf, 2017 yılında ilgili babalık konusuna odaklanıyor ve “İlk İş Babalık” isimli yeni bir kampanyayı hayata geçirdi.

“İlk İş Babalık” Kampanyası, babaların çocuklarının bakımında, gelişiminde sorumluluk üstlendiği, çocukları ile karşılıklı ve yakın ilişki kurduğu, birlikte zaman geçirdiği ilgili babalık modelinin öneminin tüm toplumda anlaşılmasını hedefliyor. Kampanya kapsamında farklı illerde, çeşitli yerel paydaşlarla ilgili babalığı gündeme getirecek faaliyetler düzenleniyor. Yıl boyunca gerçekleştirilecek ve farklı mecralar üzerinden “ilgili babalık” konusunu gündeme taşıyacak faaliyetler arasında; farkındalık, eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları, araştırma lansmanı, sosyal medya kampanyaları ve fotoğraf sergisi yer alıyor. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.