TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afrin’e kan bağışı

Sivil Memurlar Sendikası İzmir Şube Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerler için Kızılay aracılığı ile kan bağışında bulundu

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 07:29
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Afrin’e kan bağışı

E. ÇAĞLA GENİŞ

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) İzmir Şube Başkanlığı, Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik için Türk Kızılayı’nın ihtiyaç duyulması halinde kullanılmasına yönelik oluşturduğu kan stoklarına destek amacıyla kan bağışında bulundu. “Bir Ünite Kan Kurtarılan Üç Can” sloganıyla üçüncü kez düzenlenen bağış kampanyasına Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök’ün yanı sıra SİME-SEN İzmir Şube Başkanı Murat Öztürk, yönetim kurulu ve sendika üyeleri, jandarma, sahil güvenlik ve emniyette görevli devlet memurları katıldı.

HAREKATA TAM DESTEK

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ülkenin güvenliği için Suriye'nin Afrin bölgesinde çok önemli bir harekata başladığını söyleyen SİME-SEN İzmir Şube Başkanı Murat Öztürk, Mehmetçik’e manevi destek olmak ve Türk Kızılayı’na kan bağışı yapmak maksadıyla bir araya geldiklerini belirtti. Türk Kızılay’ı ile ortak yürütülen kan bağışı programının önemini belirten Öztürk, 2017 yılı içerisinde 320 ünite kan bağışı yaptıklarını ve her zaman Kızılay’a destek olmak için kök hücre ve kan bağışçı sayısının artarak destekleyeceklerini söyledi. Kızılay Ege Bölge Başkanı Gökay Gök ise, operasyon kapsamında tedbir amaçlı kan stoklarını oluşturduklarını belirterek, hassasiyet gösteren SİME-SEN İzmir Şube Başkanlığı yöneticilerine teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.