TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ah be şeytan!

Spor Toto 1’inci Lig’in son haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kalan Altınordu, play-off biletini rakibine kaptırdı

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2018 17:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ah be şeytan!

KENAN YEŞİL

Spor Toto 1’inci Lig’in son haftasında Altınordu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u ağırladı. 52 puana sahip ve Play-off mücadelesi veren her iki takımı karşı karşıya getiren mücadelede kazanan çıkmadı (1-1). Play-Off’a kalmak için mutlak kazanmak zorunda olan Altınordu bu sonuçla bir kez daha play off’u kıl payı kaçırdı.

55’inci dakikada Mert Nobre’nin golünü engel olamayan Şeytanlar, play off için mücadele ettiği rakibi karşısında 1-0 geriye düştü. Eşitliği yakalamak için ataklar yapan Altınordu aradığı golü 83’üncü dakikada Kerim Avcı’nın ayağından buldu. Ceza sahası sol çaprazında kazanılan serbest vuruşu kullanan Kerim Avcı şık ir vuruşla topu yerden filelere buluşturdu (1-1). Kalan dakikalarda galibiyet için yüklenen Şeytanlar, ikinci golü bulamayınca sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı ve play-off’u çok yaklaştığı sezonda bir kez daha olay off’u kıl payı kaçırdı. Her iki takımda puanını 53’e yükseltirken, konuk ekip Büyükşehir Belediye Erzurumspor averajla ile play-off’a kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.