TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Kadınların yürütme kurulu hazır

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, kongrenin ardından Yürütme Kurulu’nu yer alan isimleri açıkladı. Büyükdağ, “Her biri birbirinden başarılı olan bir ekibe sahibiz” diye konuştu

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2018 07:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Kadınların yürütme kurulu hazır

AHMET TOPRAK

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları'nın geçen haftaki kongresinde seçilen Dilek Yıldız Büyükdağ, kongrede açıkladığı yönetim kurulunun ardından yürütme kurulunu da oluşturdu. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ’ın Yürütme Kurulu’nda Gülay Sayın Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı, Reyhan Öztürk Teşkilat Başkanı olurken; Emel Dalkıran Seçim İşleri Başkanı, Fatma Zühal Kılınç Tanıtım ve Medya Başkanı görevine getirildi. Dış İlişkiler Başkanlığına Fatma Güner Arabacı, Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Aynur Ceylan, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Gülfer Derdiyok, Ekonomik İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Neziha Uzun, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Neşe Çakmak, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımclığı’na Sezgin Holat, Ar-Ge ve Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Selma Tezel, İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Gülay Göçmen, Çevre-Şehir ve Kültürden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Neşe Güleç olurken, İl Sekreteri ve İl Başkan Yardımcılığı’na ise Öznur Korkmaz getirildi.

“BAŞARILI BİR EKİBE SAHİBİZ”

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, “Yürütme Kurulumuzda tecrübeli arkadaşlarımızın yanında çok genç ve çok dinamik arkadaşlarımıza da yer verdik. Siyasete kadın yetiştirmenin bir yolu da onlara şans tanımaktır, fırsat vermektir. Her biri iş ve sosyal hayatlarında birbirinden başarılı olan bir ekibe sahibiz. En önemlisi partimizin başarısı için canla başla bizimle beraber bu yola baş koymuş olmalarıdır. Ben çok başarılı bir ekip olacağımıza inanıyorum. Partimiz ve İzmir'imiz için hayırlı olsun” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.