TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti İzmir’de kongre tarihleri

AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevine atanan Aydın Şengül, kongre maratonu hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın Şengül, kongrelerin 3 Mart’ta başlayacağını ve 31’inde tamamlanacağını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2018 07:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Parti İzmir’de kongre tarihleri

MEHMET ŞERİF TOPRAK

AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevine geçtiğimiz hafta atanan Aydın Şengül, 3 Mart’ta başlayacak olan kongreler öncesi kolları sıvadı. İlçelere yönelik çalışmalarını sürdüren Şengül, başkan değişikliği yapılacak ilçelerde ortaya çıkan yeni isimlerle ilgili ön araştırma yaptıklarını belirtti. Bir hafta içinde hangi ilçelerin başkanının değişip değişmeyeceğinin netleşeceğini dile getiren Şengül, kongrelerin Mart ayının 3’ünde başlayacağını ve 31’inde tamamlanacağını söyledi. Şengül, il kongresini ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın uygunluğuna göre 15 ya da 22 Nisan’da yapmayı planladıklarını açıkladı.

“YENİ İSİMLER VAR”

Perşembe günü AK Parti Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacakları il başkanları toplantısı için Ankara’ya gideceğini belirten Başkan Şengül, “Vekillerle görüştük, ilçe başkanlarımızla görüştük. İl yönetimi toplantılarımızı yapıyoruz. İlçe koordinatörlerinden rapor alıyoruz. Yönetim kurulu üyelerini gözden geçiriyoruz kimler olacak diye. Değişecek ilçelerle ilgili yeni isimler var. Onlarla ilgili ön araştırma yapıyoruz. 1 hafta içinde hangi ilçelerin değişip değişmeyeceği netleşir. Perşembe-Cuma Ankara’da olacağız. Kongre takvimi Ankara’da tamamen netleşir. Mart’ın 3’ünde ilçe kongreleri başlıyor. Ayın 31’inde de bitirmeye çalışacağız. Nisan’ın 15’i ya da 22’sinde Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın uygunluğuna göre il kongresi yapmayı planlıyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.