TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alex İzmir’e geliyor

Altınordu’nun organize ettiği ve 22 ülkeden 48 kulübün 12 yaş takımlarının mücadele edeceği U12 İzmir Cup’ın beşincisi, 6-8 Nisan tarihlerinde düzenlenecek. Dev turnuvanın başlama vuruşunu Alex de Souza yapacak

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2018 07:49
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Alex İzmir’e geliyor

KENAN YEŞİL

Altınordu Kulübü’nün geleneksel hale getirdiği ve Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise sayılı turnuvalarından biri olan U12 İzmir Cup bu yıl 5’inci kez düzenleniyor. 6-7-8 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan U12 İzmir Cup, 22 ülkeden 48 kulübün 12 yaş ekiplerini bir araya getirecek. Altınordu’nun Selçuk’taki İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde organize edilecek olan dev turnuvaya Avrupa’nın ve Türkiye’nin önde gelen kulüplerin 12 yaş kategorisindeki takımlar katılacak. Ayrıca bu dev turnuvanın başlama vuruşunu ise Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Alex de Souza yapacak.

DEV KULÜPLER GELİYOR

Altınordu Kulübünün organize ettiği U12 İzmir Cup’a, Avrupa’nın ve Türkiye’nin önde gelen kulüplerin 12 yaş kategorisindeki takımlar katılacak. İngiltere’den Manchester City, Sheffield Wednesday, Stevenage, İspanya’dan Athletic Bilbao, Fransa’dan Rennes, Portekiz’den Porto, Benfica, Hollanda’dan PSV, Twente, Belçika’dan Anderlecht, Mechelen, Standart Liege, İtalya’dan Sampdoria, Hırvatistan’dan Dinamo Zagreb, Romanya’dan Steau Bükreş ve Rusya’dan Krasnodar gibi dünya çapındaki kulüpler katılacak. U12 İzmir Cup’ta ülkemizden ise Süper Lig ekipleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor, Başakşehir ve Konyaspor’un 12 yaş ekiplerinin yanı sıra Altınordu, Boluspor, Bornova Belediyespor, Bucaspor, Çaykur Rizespor, Göztepe, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Karasu Akademi ile Karşıyaka yer alacak. İzmir, üç gün boyunca kelimenin tam anlamıyla festival havasında bir futbol şenliğine ev sahipliği yapmış olacak.

ALEX BAŞLAMA VURUŞUNU YAPACAK

Kendi yaş kategorisinde dünyanın en önemli turnuvalardan biri olan U12 İzmir Cup, her yıl futbol dünyasının önde gelen insanlarını üç gün boyunca Kuşadası’nda ağırlıyor. Başlama vuruşunun futbol dünyasının yakından tanıdığı insanlar tarafından yapılan U12 İzmir Cup’ın bu yılki başlama vuruşunu ise Fenerbahçe’nin unutulmaz futbolcusu Alex de Souza yapacak. 3 gün boyunca devam edecek turnuvada, geleceğin yıldızları yeteneklerini sergileyecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.