TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Koç’a ilk destek İzmir’den

Tarihi bir seçimle Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 37’nci başkanı olan Ali Koç’un ‘Çorbada herkesin tuzu olacak’ sözü üzerine İzmir Fenerbahçeliler Derneği harekete geçti

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2018 13:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ali Koç’a ilk destek İzmir’den

KENAN YEŞİL

Fenerbahçe kongre üyelerinin tarihi bir katılım göstererek gerçekleştirdiği seçimli olağan genel kurul toplantısı ile sarı lacivertlilerin 37’nci başkanı olan Ali Koç, camiayı tek vücut haline getirdi. Bir anda yeniden kenetlenen sarı-lacivertli kulüpte çok büyük bir heyecan yaşanıyor. Mazbata töreninde Fenerbahçe taraftarını seslenen ve ‘Çorbada herkesin tuzu olsun’ sözü ile camiaya destek olmaya davet eden Ali Koç’un çağrısına ilk cevap İzmir’den geldi. İzmir Fenerbahçeliler Derneği, yeni başkan Ali Koç’a ve kulübe ekonomik alanda da destek olmak için kenetlendi. İzmir Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cem Çalışkan, başkan Ali Koç’un çağrısı üzerine hareket geçtiklerini belirterek, İzmir’de ki tüm Fenerium mağazalarının raflarını boşaltmaya gideceklerini söyledi.

İLK DESTEK İZMİR’DEN

Ali Koç’un başkanlığı ile Fenerbahçe’de değişim rüzgarı esiyor. Koç’un başkanlığında taraftar, yönetici hep birlikte hareket ederek kulübe destek olmak için kolları sıvadı. Başkan Koç’un ‘Çorbada herkesin tuzu olacak’ sözü üzerine harekete geçen İzmir Fenerbahçeliler Derneği, Feneriumları boşlatmaya gidiyor. İzmir Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cem Çalışkan, ‘Feneriumlara gitmenin tam zamanı şimdi’ başlığıyla sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Çalışkan, “Başkanımız sayın Ali Koç’un ‘Çorbada herkesin tuzu olacak’ sözünü üzerimize alıyoruz. İzmir’de ki tüm Fenerium mağazalarının raflarını boşaltmaya gidiyoruz. Tüm İzmirli Fenerbahçeli Dostlarımızın kampanyamıza desteklerini bekliyoruz. Şanlı Fenerbahçe’mizi hep beraber eski görkemli günlerine kavuşturacağız. Sevgi eylem gerektirir” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.