TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aliağa sokakları yenileniyor

Aliağa’nın cadde ve sokaklarını modern bir görünüme kavuşturmak için ilçe genelinde asfalt seferberliği başlatan Aliağa Belediyesi, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2017 07:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Aliağa sokakları yenileniyor

Çeşitli kurumların uzun süredir yürüttüğü altyapı çalışmaları nedeniyle köstebek yuvasına dönen Aliağa’nın cadde ve sokaklarını yenilemek üzere dev asfalt hamlesinin startını yaklaşık üç ay önce Yalı Mahallesi’nden veren Aliağa Belediyesi Fen İşleri ekipleri, çalışmalarını belirlenen program çerçevesinde sürdürüyor. İlk olarak Yalı Mahallesi’nin tüm cadde ve sokaklarını sıcak asfalt ile kaplayan belediye ekipleri, buradaki çalışmalarını kısa sürede tamamladı.

Mesai mefhumu gözetmeksizin yürütülen asfaltlama faaliyetleri ile Yalı Mahallesi’ne bir günde bin 200 ton rekor asfalt döküldü. Çalışmaların tamamında ise Yalı Mahallesi’ne yaklaşık 20 bin ton asfalt serildi. Yalı Mahallesi’ndeki asfaltlama faaliyetleriyle eş zamanlı olarak; Avcı Ramadan Bölgesi ile Aliağa trafiğinin yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi, Fatih Caddesi ve Namık Kemal Caddesi de asfalt ile kaplanarak araç sürücüleri ve yayalar rahat bir nefes aldı.

KÜLTÜR MAHALLESİ’NDE SONA DOĞRU

Aliağa’da bozuk yol bırakmama ilkesi ile sürdürülen çalışmalar kapsamında belediye ekipleri, Kültür Mahallesi’nin yollarına da el attı. Mahallenin büyük bir bölümüne sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Çalışmalar dahilinde Kültür Mahallesi’ne yaklaşık 25 bin ton asfalt serildi. Belediye ekipleri, Kültür Mahallesi’ndeki asfaltlama faaliyetlerinde sona yaklaşıldığını ve birkaç günlük çalışma ile buradaki çalışmaların tamamlanacağını belirtti. Kültür Mahallesi ile birlikte plajlar mevkiinde bulunan Viking Evleri bölgesi de elden geçirilerek yollar modern görünüme kavuşturuldu. Aliağa Belediyesi Fen İşleri yetkilileri, asfaltlama çalışmalarının belirlenen plan ve program dahilinde sırasıyla tüm mahallelerde sürdürüleceğini belirtti. (İHA/İZMİR)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.