TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altın çocuklar başarıya koştu

Karabağlar Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Başöğretmen Atatürk Satranç Turnuvası’nda dereceye girenler madalya ve ödüllerine kavuştu. Gençlere ödüllerini, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, meclis üyeleri ve federasyon yetkilileri verdi

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 08:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altın çocuklar başarıya koştu

Karabağlar Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu il temsilciliği işbirliği ile Uğur Mumcu Sosyal tesislerde düzenlenen 6’ncı Başöğretmen Atatürk Satranç Turnuvası iki gün sürdü. Yarışmaya katılan gençler kadar aileler de bu heyecanlı turnuvayı ilgi ile izledi. Bayanlar ayrı olmak üzere toplam 3 kategorideki mücadele sonunda ödül kazananlar belli oldu. A kategorisinde 1. Talat Yıldız, 2. Arda Taşkın, 3. Mustafa Baray Ter olurken, kadınlarda birinciliği ise Bengi Çelik Akarsu, ikinciliği Aleyna Kömürcü, üçüncülüğü ise Pınar Gül elde etti. B kategorisinde 1. Mert Şencan, 2. Deniz Özkurt, 3. Suğra Tepeli oldu. Kadınlarda birinciliği Suğra Tepeli, ikinciliği Özgü Görcük, üçüncülüğü Nehir Ersöz kazandı. C Kategorisinde ise 1. Egehan Yıldız, 2. Kuzey Güleryüz, 3. Doruk Ürek oldu. Yine bu kategoride kadınlarda 1. Doğa Büyükönder, 2. Melisa Eylül Tatlıcıoğlu ve 3. Rümeysa Gün oldu.

HEDİYELERİ VERİLDİ

Kategorilerinde ilk üçe girenlere madalyaları dışında birinciye bisiklet, ikinciye satranç saati ve üçüncülere ise satranç takımlarını Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu başta olmak üzere, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve satranç federasyonu yetkilileri verdi. Bayanlarda dereceye girenlere ise satranç saati ve satranç takımı hediye edildi. Turnuvada ayrıca ilk üçün dışında klasmana girenlere de madalya ve katılım belgeleri verildi.

Yarışmada A kategorisinde birinci olan Talat Yıldız (16) ile C kategorisinde birinci olan kardeşi Egehan Yıldız (9) ailesiyle birlikte büyük mutluluk yaşadı. Başkan Selvitopu ödül töreni sonunda tüm katılımcılara teşekkür ederken, fotoğraf çektirerek başarı diledi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.