TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu kan kaybediyor

TFF 1. Lig’in 14. hafta maçında Gazişehir Gaziantep’i konuk eden Altınordu, rakibine 2-0 mağlup oldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2017 08:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altınordu kan kaybediyor

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, uzun süredir kazanamadıklarını ifade ederek, “Takımızda baskı oluşmaya başladı. Kazanmak bizim için moralle birlikte oyunumuzu da geliştiriyor. 3 haftadır skoru elde edemedik. Rakibin baskısı ve rüzgarla birlikte kalemizde golü gördük. Rakibin deneyimli oyuncuları vardı. İlk yarı pozisyonları değerlendirebilseydik belki skora tutunurduk. İkinci yarıya hücumla başladık ama skor 2-0 olunca rakip skoru korumayı başardı. İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Galibiyete ihtiyacımız vardı. Rakibi tebrik ediyoruz. Biz de galibiyet için daha çok çalışıp takımı hazırlamak zorundayız” dedi.

Devre arasında 3-4 takviye yapmayı düşündüklerini açıklayan Eroğlu, “Devre arasında takviye düşünüyoruz. Sakat oyuncularımız var, kadro derinliğimiz zaten yok. Genç oyuncularımıza hazır olduklarında görev verebiliyoruz. 3-4 oyuncu almayı planlıyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var, bunları kadromuza katmak için çalışacağız” diye konuştu.

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise kendileri için çok önemli bir deplasman galibiyeti aldıklarını söyledi. İlk deplasman galibiyetini aldıklarını belirten Sözeri, “3 puan için gelmiştik. İlk deplasman galibiyetimizi aldık. 7 maçlık yenilmezliğimizi devam ettirdiğimiz için, 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Altınordu da genç bir takım ve 6 maçtır galip gelemiyorlar. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Yaptığımız bireysel hataları bugün yapmadık, çok pozisyon vermedik. Oyuncularımı kutluyorum. Bizim için çok önemli bir deplasman galibiyeti oldu” dedi. n İHA/İZMİR

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.