TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu seriye bağladı

TFF 1. Lig’de 6. hafta mücadelesinde evinde Gaziantepspor’u ağırlayan Altınordu, rakibini Kerim Avcı (2) ve Mirkan Aydın’ın golleri ile 3-0 mağlup etti. 3 puanı 3 gol ile alan Altınordu, üst üste ikinci maçını kazanırken puanını 10’a yükseltti

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 08:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altınordu seriye bağladı

KENAN YEŞİL

TFF 1. Lig’de 6. hafta mücadelesinde evinde Gaziantepspor’u ağırlayan Altınordu, rakibini 3 gol ile yıktı. Altınordu’nun golleri 45+2 ve 52. dakikada Kerim Avcı’dan gelirken, üçüncü gol ise Mirkan Aydın’dan geldi. Altınordu bu galibiyet ile bu sezon ilk kez iki maç üst üste kazandı. 3 puanı 3 gol ile alan Kırmızı lacivertliler, puanını 10’a yükseltti.

 İlk yarıda üstün bir oyun sergileyen ev sahibi ekip Altınordu, rakip kaleye etkili ataklar yapsa da aradığı golü 45+2. dakikada yeni transferleri Kerim Avcı ile buldu. İlk yarının uzatma dakikalarında Kerim Avcı yayın üzerinden sol ayağı ile yaptığı sert vuruşta kaleci çaresiz kaldı ve Altınordu 1-0 öne geçti. İkinci yarıya da etkili bir oyunla başlayan kırmızı lacivertliler, 52. dakikada yine Kerim Avcı sahneye çıktı ve farkı ikiye çıkarttı. Oyun üstünlüğünü tamamen ele geçiren şeytanlar, 74. Dakikada Mirkan Aydın’ın golü ile farkı üçe çıkarttı. Murat Uçar’ın ortasından gelen topu iyi değerlendiren Mirkan Aydın güzel bir kafa vuruşuyla skoru 3-0 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmazken ev sahibi ekip Altınordu mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Altınordu’da kaleci Erce, gösterdiği performans ile alkış topladı. Yüzde yüz 2 gol pozisyonunu engelleyen Erce, maçın kırılma anlarında ön plana çıktı. Mücadelede 2 gol atan Kerim Avcı ligdeki gol sayısını 4’e çıkartırken, Mirkan Aydın ise 5. Golünü kaydetti.

MAÇTAN DAKİKALAR

17. dakikada Kerim Avcı’nın sert şutu kaleci Adnan kornere çeldi.

18. dakikada Mirkan Aydın’ın ara pasında sağ çaprazda topla buluşan Murat Uçar vurdu, kaleci son anda uzanıp topu kornere çeldi.

30. dakikada Altınordu yine gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Murat Uçzar’ın ortasında Kerim Alıcı yaptığı röveşata vuruşunda top kalecide kaldı.

Altınordu aradığı golü 45 artı 2'de Kerim Avcı ile buldu. Kerim Avcı yayın üzerinden sol ayağı ile yerden köşeye yaptığı sert ve düzgün vuruş ile takımını öne geçirdi.(1-0) Bu gol ilk yarının sonu oldu.

52. dakikada Kerim Avcı bir kez daha sahneye çıktı ve farkı 2’ye çıkarttı. Kerim Avcı sağ kanattan ceza sahasına girer girmez sert bir vuruş yaparak kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.

74. dakikada Murat Uçar’ın ortasından gelen topu iyi değerlendiren Mirkan Aydın güzel bir kafa vuruşuyla skoru 3-0 yaptı.

86. dakikada Kerim Alıcı sağdan içeriye kesti, Fatih Aktay’dan önce hamle yapan Hasan Genç mutlak golü önledi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma Altınordu’nun galibiyet ile tamamlandı.(3-0)

ALTINORDU:3    GAZİANTEPSPOR: 0

Stat: Bornova Stadı

Hakemler: Mert Güzenge, Mehmet Yıldırım, Mehmet Kapluhan

Altınordu: Erce, Kerim Alıcı, Uğur Arslan, Recep, Yusuf Acer, Deniz Vural(87. Dk Oğulcan Ülgün), Serkan(67. Dk Alican Özfesli), Barış, Kerim Avcı, Mehmet Murat Uçar, Mirkan Aydın(82. Dk Fatih Aktay)

Gaziantepspor: Adnan Karabulut – Hüseyin Polat, Hasan Genç, Şenol Can, İlker Günaslan, Yusuf Erdem, Müslüm Talşık, Oktay Aydın, Zeki Sinanoğlu (Dk.46 Emirhan Özyaşar), Sait Üzümcü (Dk.85 Erdal Özdemir), Serhan Yılmaz (Dk.75 Harun Enes)

Gol: 45+3, 52. Dk Kerim Avcı, 74. Dk Mirkan Aydın(Altınordu)

Sarı Kart: 27. Dk Yusuf Erdem, 33. Dk Zeki Sinanoğlu, 72. Dk Hasan Genç (Gaziantepspor)- 72. Dk Mirkan Aydın(Altınordu)

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.