TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu süreç odaklı bir proje

Altınordu’da yaptığı işin gerçek anlamda Don Kişot’luk olduğunu söyleyen Altınordu Futbol Külübü Başkanı Mehmet Seyit Özkan, “Herkes başarı odaklıyken biz süreç odaklıyız. Herkes günlük yaşarken biz proje yapıyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2017 08:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altınordu süreç odaklı bir proje

KENAN YEŞİL

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, T-MBA kapsamında gerçekleşen t-MBA Girişimcilik Seminerleri’nde Doğa Koleji’nin konuğu oldu. İş dünyasının profesyonellerinin davet edildiği organizasyonda Özkan, Mavişehir Bilim 3 Kampüsü’nde öğrencilere futbol ve Altınordu tecrübelerin aktardı. Altınordu’nun Cumhuriyeti’miz ile yaşıt olduğuna vurgu yapan, kulübün Süleyman Ferit Eczacıbaşı gibi Türk sanayisinin önemli bir ismi tarafından kurulduğuna dikkat çeken Özkan, Sait Altınordu’nun ise dünyada bir kulübün formasını aralıksız en uzun süre giyen (27 yıl) futbolcu olduğuna işaret etti.

Altınordu’da Don Kişot’luğa soyundum diyen Özkan, “Futbola yatırımın olmadığı bir ülkede yaşıyor ve bunun zorluğunu çekiyoruz. Herkes başarı odaklıyken biz süreç odaklıyız. Herkes günlük yaşarken biz proje yapıyoruz. Bu nedenle de yaptığım iş gerçek anlamda Don Kişot’luk ama ben zorluklardan asla yılmam” diye konuştu.

YABANCI SAYISI KONUSU

Özkan, bir öğrencinin, Türk futbolunda büyük tartışma konusu yabancı sayısı konusundaki sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Yabancı sayısı ile ilgili son düzenleme yapıldığında Türkiye Futbol Direktörü Sayın Fatih Terim ile yan yanaydım. Kararın arkasında, ülkemizdeki futbolcuların piyasa değerini normal düzeye çekme düşüncesi vardı. Ancak ne yazık ki sonuç hedeflendiği gibi olmadı. Bazen böyle durumlar yaşanabiliyor. Doğal yetenekli insanların çok olduğu genç bir nüfusa sahibiz. Ülke olarak kültürlerin kesişim noktasındayız ve bu coğrafyada çok önemli avantajlarımız var. Uzun vadeli, her adımı planlanmış iyi bir planla Türk futbolunun düzlüğe çıkacağına inanıyorum.”

Özkan, panel sonrasında ise kendisine soru soran öğrencilere sürpriz yaparak Altınordu forması hediye etti. Doğa Koleji İzmir Mavişehir Bilim 3 Kampüsü Müdürü Sultan Selin Gündoğdu’ya ise forma ve kaşkol verdi. Öğrencilerden İbrahim Efe Cintan da Seyit Mehmet Özkan’a plaket ve çiçek takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.