TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu’da Berke’ye vize

Türkiye 1’inci Ligi ekiplerinden Altınordu’da hafta içinde Boluspor karşısında ilk profesyonel maçına çıkan kaleci Berke Özer’e Avrupa yolu açıldı. Genç eldiveni, bir süredir İngiliz devi Manchester City’nin scout ekibinin takip ettiği bildirildi

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2017 08:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altınordu’da Berke’ye vize

Türkiye 1'inci Ligi ekiplerinden Altınordu'da kaleci Berke Özer’e Avrupa kulüplerinde teklif gelmesi halinde gitmsine izin veirleceği öğrenildi.

Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın, “A takım formasını giyip, manevi borcunu ödedikten sonra Avrupa’nın üst liglerine gidebilir” dediği 16 yaşındaki file bekçisi, Boluspor randevusunda görev alarak Başkan Özkan'ın şartını yerine getirmiş oldu. Özkan'ın, ciddi bir teklif gelmesi halinde transferine vize vereceği öğrenilen Berke ve altyapıdan yetişen tüm gençler için en az 1 milyon Euro bonservis bedeli ve üçüncü bir kulübe satışından pay istediği öğrenildi.

MANCHESTER CITY’NİN TAKİBİNDE

Altınordu'nun 2-0 kazandığı Boluspor karşılaşmasında kalesini gole kapatıp başarılı kurtarışlar yapan genç eldiveni, bir süredir İngiliz devi Manchester City'nin scout ekibinin takip ettiği bildirildi. 

Öte yandan kaleci Berke, 3-19 Mayıs’ta, Hırvatistan'da düzenlenecek U17 Avrupa Futbol Şampiyonası için takım arkadaşları Berkehan Biçer ve Egehan Gök ile birlikte U17 Milli Takımı aday kadrosuna davet edildi. Ligde pazartesi günü Balıkesirspor deplasmanında forma giyemeyecek olan Berke'nin, 21 Mayıs'ta Eskişehirspor'la İzmir'de oynanacak son hafta maçına da yetişmesinin zor olduğu belirtildi. (DHA/İZMİR)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.