TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu’da moral yemeği

TFF 1. Lig’in genç ekibi Altınordu, gelecek hafta evinde oynayacağı Akın Çorap Giresunspor karşılaşması öncesinde moral yemeğinde bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2017 08:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altınordu’da moral yemeği

KENAN YEŞİL

TFF 1. Lig’de sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen son 4 haftada galibiyete hasret kalan Altınordu’lu futbolcular ve teknik heyet, moral yemeğinde bir araya geldi. Öte yandan Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan da yemeğe katılarak oyunculara moral verdi.

19 Kasım Pazar günü Bornova Stadı’nda saat 15.30’da oynayacağı Akın Çorap Giresunspor maçına yönelik çalışmalarına devam şeytanlar, antrenman sonrası akşam Veli Usta Körfez Balıkçısı’nda bir araya gelerek moral depoladı. Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın yanı sıra teknik heyet, futbolcular, idari, sağlık, destek ve medya biriminin de yer aldığı yemekte hoşça vakit geçiren Altınordu, Akın Çorap Giresunspor karşılaşması öncesinde moral depoladı.

3 İSİM MİLLİ TAKIMDA

Milli maçlar sebebiyle Ali Mert Aydın, Alican Özfesli ve Recep Yemişçi moral yemeğine katılamadı. Ümit Milli Takımımızın 2019 U21 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri dördüncü maçında deplasmanda Malta’yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada, Altınordu A Takımında yer alan Ali Mert Aydın 90 dakika sahada kalırken, kadroda bulunan Alican Özfesli ise forma şansı bulamadı. U19 Milli Takımımızın UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu’ndaki ikinci maçında Galler’i 2-1 mağlup ettiği mücadelede ise Altınordu’dan Recep Yemişci ilk 11’de şans bulup 90 dakika forma giydi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.