TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu’ya “şanlı” ziyaret

Milli eski futbolcu, İzmir’e gelerek kırmızı-lacivertli kulüpte incelemelerde bulundu, AFMO’yu gezip, gençlerle tanıştı

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2017 08:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altınordu’ya “şanlı” ziyaret

KENAN YEŞİL

Adı Fenerbahçe ile özdeşleşen, Bursaspor, Middlesbrough, Stoke City, Bolton, Wolfsburg, Umm-Salal ve Pune City formalarını da giyen eski A Milli futbolcu Tuncay Şanlı, İzmir’e gelerek Altınordu’yu ziyaret etti. Şu anda beIN Sports’ta yorumculuk yapan Tuncay Şanlı, fitbol Dergisi’nin Ülker sponsorluğunda düzenlediği “Tempo, coşku, haydi Altınordu” isimli panele de katıldı ve Altınordu Futbol Kulübü’nü ziyaret etti. Altınordu Futbol Meslek Okulu’nu (AFMO) gezip bilgiler alan, U16 ve U17 takımlarının antrenmanını izleyen Şanlı’ya Altınordu Sportif Etkinlikler Yönetmeni Umut Köse ve Metin Oktay Yerleşkesi Tesis Amiri Mehmet Duru eşlik etti. Köse ve Duru, Şanlı’ya tesisler, organizasyon yapısı, projeler ve uluslararası turnuvalar hakkında bilgiler aktardı.

İNGİLTERE’DEN BİLE ÖNDE

Altınordu Futbol Kulübü’nün Türkiye’de çok büyük işler yaptığını belirten eski milli futbolcu, “Altınordu tesisleri gerçek anlamda çok iyi. Bir futbolcunun yetişmesi için gereken her şey burada var. Aslında benim de böyle bir hayalim vardı ve Başkan Seyit Mehmet Özkan bunu gerçekleştirmiş. Tesis açısından İngiltere’den bile çok önde bir yer. Altınordu, Türk gençliğine çok önemli bir yatırım yapıyor. Bunu yerinde görmekten dolayı çok mutluyum” dedi.

Tuncay Şanlı’nın Altınordu’ya ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Altınordu FK Başkanı Seyit mehmet Özkan, “Hem Türkiye hem Avrupa deneyimi yaşamış, başarılı futbolcuları konuk etmek genç oyuncularımız için çok önemli. Yaşadığı deneyimlerini paylaştığı ve çocuklarımıza çok önemli detaylar aktardığı için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.