TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu play off aşkına

Spor Toto 1. Lig’in 32’nci hafta maçında Grand Medical Manisaspor’u 3 golle geçip sürprize izin vermeyen Altınordu, play-off iddiasını sürdürdü ve ilk 6’daki yerini korudu

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2018 09:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altınordu play off aşkına

KENAN YEŞİL

Spor Toto 1. Lig’de Altınordu, evinde küme düşmesi kesinleşen Grandmedikal Manisaspor’u ağırladı. Bornova Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Altınordu 3-0 kazandı. Milli ara sonrası oynadığı üç karşılaşmadan sadece bir puan çıkartabilen ve ilk iki yarışından kopan Şeytanlar, Play Off adına çok önemli olan karşılaşmada sürprize izin vermedi. 14’üncü dakikada Mirkan Aydın, 24’üncü dakikada Murat Uçar ve 84’üncü dakikada Erdoğan Yeşilyurt’un ayaklarından bulduğu gollerle galibiyete uzanan kırmızı lacivertliler, puanını 52’ye yükseltti ve 6. Sıradaki yerini koruyarak play off iddiasını sürdürdü.

Grand Medical Manisaspor’u yenerek puanını 52’ye yükselten ve Play-Off iddiasını güçlendiren Altınordu, 32. haftalar itibariyle Spor Toto 1. Lig’deki en yüksek puanına ulaştı. Dört sezondur bu ligde olan Altınordu, geçen sezon 32. haftada 47 puan toplamış, önceki iki sezonda ise 41 ve 50 puanlarda kalmıştı.

PLAY-OFF’A KALMAK İSTİYORUZ

 Altınordu’nun evinde Grandmedical Manisaspor’u 3-0 yendiği maçın ardından konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, sezon sonunda Play-off vizesi almak istediklerini söyledi.

Eroğlu, “3 hafta önceye baktığımız zaman ilk 2 şansımız vardı. Ancak kritik maçları kaybettik ve geride kaldık. Artık Play-off’un içinde olmak istiyoruz. 3 senedir kıl payı kaçırdığımız Play-off’a kalmak bizim elimizde. Herkesin kolay gördüğü bir maça çıktık. Aslında böyle maçlar için yoğun motivasyon gerekiyor. İlk yarı istekli ve coşkuluyduk. Golleri de bulduk farkı açamadık. İkinci yarıda genel averajı arttırmak adına goller bulmak istesek de aradığımız golleri bulamadık. Rüzgarın çok şiddetli olması sebebiyle başarısız paslar attık. Manisaspor iyi mücadele etti. Onları da tebrik ederim. Geride kalan 2 maçı kazanmak için de her şeyimizi ortaya koyacağız” diye konuştu.

20.04.2018 20:41:30 İzmir / Spor

IHAAW203147-SPO/20-04-2018

ÇALIŞACAK SAHA BULAMIYORUZ

G. Manisaspor Teknik Direktörü Ünal Taşçı ise çalışma sahalarının olmadığını, gelecek sezonun planlarını yaptıklarını söyledi. Taşçı, “Grandmedical Manisaspor olarak son dönemlerde oldukça sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte üzülüyoruz ancak bir sevincimiz var. O da uzun bir süredir altyapıda oynayan gençlerimizin A takımda forma giyme fırsatı bulması ve önlerinin açılması. Her maçtan sonra futbollarını ileriye götürüyorlar. Buraya en azından beraberlik almaya gelmiştik. Ancak Altınordu güçlü bir ekip ve doğru felsefeyle oynuyorlar. Altınordu’yu tebrik ediyoruz ve daha iyi şeyler yapacaklarına inanıyoruz. Onların yaptıklarıyla da gurur duyuyoruz. Oyuncularımız ne bir kamp gördü ne de bir çalışma sahaları vardı. Manisa’da çalışacak saha bulamıyoruz. Gelecek yılın planlamalarını yapıyoruz” dedi.

ALTINORDU: 3 - GRAND MEDICAL MANİSASPOR: 0

STAT: Bornova Belediye Stadı

HAKEMLER: Burak Şeker, Bahtiyar Birinci, Kamil Çetin

ALTINORDU: Erce Kardeşler – Murat Uçar, Uğur Arslan Kuru, Hasan Hatipoğlu, Yusuf Acer, Barış Alıcı, Deniz Vural, Serkan Göksu (Dk.66 Alican Özfesli), Kerim Avcı (Dk.86 Berkay Samancı), Erdoğan Yeşilyurt, Mirkan Aydın (Dk.46 Fatih Aktay)

GM. MANİSASPOR: Zafer Görgen –Bayram Büstaç (Dk.56 Ömer Atiş), İlkay Gül, Hüseyin Tok, Kemal Temel, Ömer Buğdaycı, Akın Açık(Dk.82 Okan Okan Uğurlu, Asım Hamzaçebi (Dk.90 Cemal Dilbil), Ulaş Doğu Kaya, Miray Bağış, Alper Önal

GOLLER: Dk.14 Mirkan Aydın, 24 Murat Uçar, 84 Erdoğan Yeşilyurt (Altınordu)

SARI KARTLAR: Akın Açık (GM. Manisaspor)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.