TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu yine bir ilke imza attı

Altyapıya ve gençlere yaptığı yatırımlarla adından sıklıkla bahsettiren Altınordu FK, yine yeni bir girişim başlattı. Kırmızı lacivertliler, Torbalı’daki Metin Oktay Yerleşkesi’nde gençlerin daha iyi şartlarda futbol oynaması için İzmir’in ilk hibrit sahasını yaptı

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2018 07:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altınordu yine bir ilke imza attı

KENAN YEŞİL

Altınordu FK, gençlerin daha iyi sahalarda futbol oynaması ve kendini geliştirmesi için aylar öncesinden başlattığı hibrit saha çalışmasında sona gelindi. Hollandalı bir firma, Altınordu’nun Torbalı’daki Metin Oktay Yerleşkesi’nde yeşil çimlerin üzerine kurulan dev çadırın içinde bir makine gizlice çalışmalarını sürdürüyor. Hollandalı firmanın neyi, nasıl yaptığını kimse bilmediği ve formülünü sır gibi sakladığı hibrit çim döşeme işinisabahın ilk saatleriyle birlikte çadırın içine giriyor ve meraklı bakışları altında gün boyunca sahalı ilmek ilmek hibrit çim ile örüyor. İzmir’in ilk hibrit sahasını gözlerden uzak bir şekilde inşa eden ekip, aylarca süren özenli çalışmalar artık tamamlandı. Hollandalı firma, Metin Oktay Yerleşkesi’ne, İzmir’in ilk hibrit çim sahasını inşa etti.

PREMİERE LİG STANDARTLARINDA

FIFA ve UEFA gibi dünya futbolunun en önemli kurumlarında 33 yıl boyunca üst düzey yöneticilik yapan Şenes Erzik’in adıını taşıyan hibrit saha, kısa bir süre sonra Altınordu’nun gençleri için hizmet verecek. Böylelikle gençler, bugün Premiere Lig ekiplerinin sahip olduğu güzellikte bir sahada futbol oynamaya başlayacak. Doğal çimin sentetik liflerle birleşmesinden oluşan hibrit çim, sakatlık sorunlarını azaltması, dört mevsim kullanıma uygun olması, kendini çabuk yenilemesi, çim kopmalarının yaşanmaması gibi avantajları sayesinde son dönemde tercih ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.