TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu hazırlanıyor

TFF 1.Lig’de ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Altınordu, ilk özel maçında TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 08:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altınordu hazırlanıyor

KENAN YEŞİL

TFF 1. Lig ekibi Altınordu, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya Belek’te kampa girerek başladı. Susesi Luxery Resort Hotel sahasındaki çalışmalara ikinci yarı hazırlıklarını başlayan Altınordu, kampın ilk gününü tek antrenmanla 4’e1, 5’e 2 ve çift kale maç ile tamamladı. Kampın ikinci gününde ise şeytanlar, Susesi Luxery Resort Hotel sahasındaki çalışmaya ısınma hareketleriyle başladı. Kırmızı lacivertli ekip oldukça neşeli geçen 5’e 2’nin ardından pas çalışması ve sınırlı alan oyun idmanıyla günün ilk antrenmanını yaptı ve akşam saatlerinde TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor ile oynanacak olan hazırlık karşılaşmasını bekledi. Ligin ilk yarısını 20 puanla 12’nci sırada tamamlayan TFF 1. Lig ekibi Altınordu, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor ile özel maç yaptı. Antalya Belek’te  Susesi Futbol Tesislerinde oynanan karşılaşmadan Altınordu, 3-1 mağlup ayrıldı. Tedavi süreci devam eden Altınordulu oyuncular Kerim Alıcı ve Murat Uçar fizyoterapist Kazım Bayram eşliğinde çalışmalarını sürdürdü.

KAMPI DEĞERLENDİRDİ

İkinci yarı hazırlıklarını başlayan Altınordu’da Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, değerlendirmelerde bulundu. Kamptaki çalışmalar hakkında bilgiler veren Eroğlu, “Bu kampta hedefimiz maç yapma ve taktiksel anlamda oyun formatımızı daha da güçlendirmek. 12 Ocak’a kadar sürecek olan kampımızın çok verimli geçeceğini inanıyorum. Oynayacağımız maçlar, yapacağımız çalışmalar bizim lige en iyi şekilde hazırlanmamızı sağlayacak” dedi.

Takıma yapılacak olan transferler hakkında da açıklanmalar yapan Eroğlu, “Bu takviye planladığımız gibi devre arasında gerçekleşirse sevineceğiz ama ters de olabilir. Sağlıklı, iyi oyuncuları kadromuz katmamız gerekiyor. Bunu sağlayamazsak transfer yapmayacağız. Görüştüğümüz oyuncular var. Hedefimiz bunlarla 1 hafta içinde anlaşıp kadromuza katmak” ifadelerini kullandı.

PRO LİSANS PROGRAMI

24 futbol adamıyla birlikte Antalya’da UEFA Pro Lisans 2. Aşama Kurs Programı’ndaki yerini alan Hüseyin Eroğlu, takımla birlikte aynı otelde kaldıkları için programdan artan zamanlarda takımla birlikte olduğunu belirterek, “Pro Lisans kursunun ikinci aşaması başladı ve 9 Ocak’a kadar devam edecek. Bununla beraber takımımızda burada. Oradaki derslerden artan zamanlarda takımın başında antrenmanlara katılmaya çalışıyorum. Aynı otelde olduğumuz için takımla birlikte akşam antrenmanlarında takımla birlikte olmak önemli. Kurs bittikten sonra zaten takımımızla birlikte antrenmanlara devam edeceğiz. Bu sezon başında da böyle gerçekleşmişti. Sonuçta pro lisans 3 aşaması var ve ikinci aşaması burada sona erecek. Biz de takımımızla birlikte çalışmalara devam edeceğiz.

MAÇTAN DAKİKALAR

5. dakikada Recep Yemişci’nin hatalı geri pasında kaleciye karşı karşıya kalan İlker Avşar düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu:0-1

13. dakikada Serkan Göksu’nun ara pasında ceza sahası içinde topla buluşan Enis Durak’ın vuruşunda meşin yuvarlak kalecide kaldı.

22. dakikada Caner Solmaz’ın 30 metreden aşırtma vuruşu yandan auta gitti.

26. dakikada Caner Solmaz sağ kanattan sıfıra kadar indi. Bu futbolcunun ortasında arka direkte Umut Koçin’in vuruşunda top üstten auta gitti.

42. dakikada Barış Alıcı sol kanattan içeri girdi. Bu futbolcunun düzgün vuruşunda top az farkla auta çıktı.

48. dakikada sağ kanattan Kerim Avcı’nın ortasında Erdoğan Yeşilyurt’un düzgün vuruşunda meşin yuvarlak üst direğe çarparak filelere gitti:1-1

55. dakikada Hamza Küçükköylü’nün vuruşunda kaleci Berke Özer topu kontrol etti.

59. dakikada yine Hamza Küçükköylü, kaleci Berke Özer ile karşı karşıya vurdu top yandan auta gitti.

63. dakikada Kerim Avcı’nın kullandığı serbest vuruşta top az farkla üstten auta gitti.

76. dakikada kaleci Berke Özer’in oyun kurarken kaptırdığı topa sahip olan Gökhan Lekesiz araya girerek meşin yuvarlağı ağlara gönderdi:1-2

82. dakikada  Hamza Küçükköylü’nün pasında topla buluşan Gökhan Lekesiz skoru 3-1’e getirdi.

Karşılaşma 3-1 Sancak Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

ALTINORDU:1 SANCAKTEPE BELEDİYESPOR:3

SAHA: Susesi Futbol Tesisleri

HAKEMLER: Şeref Taştan, Ayhan Arısoy, Emin Barkıs

ALTINORDU: Berke Özer – Uğur Arslan Kuru, Recep Yemişci, Musa Caner Aktaş, Deniz Vural, Ali Mert Aydın (Dk.46 Yusuf Acer), Serkan Göksu (Dk.46 Kerim Avcı), Rıdvan Özdemir, Barış Alıcı, Enis Durak (Dk.46 Erdoğan Yeşilyurt), Fatih Aktay (Dk.46 Mirkan Aydın)

SANCAKTEPE BELEDİYESPOR: Mehmet Doğan – Burak Yılmaz, Samet Akaydın, Erbay Eker, Bahadır Erol, Süleyman Olgun (Dk.46 İrfan Akgün (Dk.67 Serhat Koruk), Hamza Ok (Dk.46 Selim Kayacı), Yener Demirci, Caner Solmaz (Dk.46 Melik Derin), İlker Avşar (Dk.46 Gökhan Lekesiz), Umut Koçin (Dk.63  Gökhan Lekesiz)

GOLLER: Dk.5 İlker Avşar, Dk.76 ve 82 Gökhan Lekesiz,  (Sancaktepe Belediyespor), Dk.48 Erdoğan Yeşilyurt (Altınordu)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.