TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu’ya Adana engeli

PTT 1. Lig’de 16’ncı haftada Altınordu,  evinde ağırladığı Adana Demirspor ile Kerim Avcı ve Atabey Çiçek’in karşılıklı golleri ile 1-1 berabere kaldı

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 08:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altınordu’ya Adana engeli

KENAN YEŞİL

PTT 1. Lig’in 16’ncı hafta müsabakasında Altınordu evinde Adana Demirspor’u ağırladı. Bornova stadyumunda oynanan karşılaşmada kazanan çıkmadı. Karşılaşma Kerim Avcı ve Atabey Çiçek’in karşılıklı golleri ile 1-1 sona erdi. Altınordu bu maç sonrasında evinde oynadığı 8’inci maçında 5’inci kez beraberlikle ayrılan Altınordu, puanını 20’ye çıkarttı.

Geçtiğimiz hafta Manisaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek 7 haftalık galibiyet hasretini son veren şeytanlar, evinde ise Adana Demirspor’a takıldı ve bir puana razı oldu. İlk yarıda birçok pozisyona girmesine rağmen fırsatları iyi değerlendiremeyen Altınordu, aradığı golü 18’inci dakikada Kerim Avcı’nın penaltı vuruşundan attığı golle buldu. Golden sonra etkili ataklarını sürdüren kırmızı lacivertliler, Barış Alıcı ile iki kez çok net pozisyon yakaladı. Ancak bu pozisyonlarda Kaleci İsmail Şahmalı farkın açılmasına izin vermedi ve ilk yarı Altınordu’nun üstünlüğü ile sona erdi(1-0). İkinci yarıda daha etkili oynayan konuk ekip Adana Demirspor, Altınordu kalesine tehlikeli ataklarla yüklendi. Adanaspor’un beraberlik golü ise 59’uncu dakikada Atabey Çiçek’ten geldi. Savaş Yılmaz’ın kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Atabey Çiçek’in yaptığı kafa vuruşunda top ağlarla buluştu(1-1). Kalan dakikalarda başka gol olmayınca her iki takım bir puana razı oldu.

“BERABERLİKTEN DOLAYI ÜZGÜNÜZ”

Adana Demirspor ile berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, kazanabilecekleri bir maçı berabere tamamladıklarını ifade ederek, “Geçen haftaki galibiyetle haftayı iyi geçirdik. Bu maça da iyi hazırlanmıştık. Kazanabileceğimiz bir maçtı. İlk yarı golü attıktan sonra maçı bitirebilirdik. Skoru elde ettikten sonra çok pozisyon yakaladık Son vuruşları yapamadık. İkinci yarı oyunun ritmini tutturmakta zorlandık. Rakibin direncini kıramadık. Rakibimiz duran toplarda çok etkili bir takım. Nitekim duran toptan kalemizde golü gördük. Geriden oyun kurgusunu ileriye taşımakta sorun yaşadık. Rakibin geliştirdiği pozisyonlarda bu aşamada pozisyon verdik. Berabere bitmesinden dolayı son derce üzgünüz” dedi.

 İstedikleri oyunu sahaya yansıtamadıkları için üzgün olduklarını söyleyen Eroğlu, devrenin son maçında bu kaybı telafi etmek istediklerini kaydetti.

 MAÇTAN DAKİKALAR

4. dakika kalecinin attığı uzun pası Atabey Çiçek Tambe’ye indirdi. Tambe topu kontrol edip çok sert vurdu top direkten oyun alanına geri döndü

12. dakika Sağ çaprazda topla buluşan Abdulkadir Parmak çok sert vurdu keleci Erce topu kornere çeldi.

17.  dakika Altınordu penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda topuna başına geçen Kerim Avcı, çok sert vurdu ve takımını öne geçirdi.(1-0)

25. dk Kerim Avcının harika pasında topla buluşan Barış Alıcı kalecisini solundan atmak istedi ancak kaleci İsmail şahmalı son anda araya girerek topun gol olmasını engelledi.

32. dk Erdoğan Yeşilyurt’un sol çağrazdan yaptığı plase vuruşu az farkla üstten auta çıktı.

33. dk Orta sahadan topu getiren kerim Avcı, meşin yuvarlığı  Fatih Aktay’a aktardı. Fatih ise bekletmeden Barış Alıcı’yı gördü. Barış’ın sert vuruşunda kaleci İsmail Şahmalı topu son anda kornere çeldi.

37. dk Serkan göksunun çok güzel pasında topla buluşan Barış Alıcı kaleci il karşı larşıya kaldı. Brış’ın sol ayak içi ile yaptığı plase vuruşında top soldan auta çıktı.

45+1 Atabey sol kanattan topu iyi sürdü ve ceza saha içinde  sol çaprazdan sert vurdu kaleci erce topu korere çeldi.

61 sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta top rüzgarın etkisiyle kaleye yöneldi ancak erce topu kornere çeldi

59. dakikada Savaş Yılmaz’ın kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Atabey Çiçek’in yaptığı kafa vuruşunda top ağlarla buluştu(1-1)

64. dakikada  Lalawele sağ çaprazdan ceza sahasına girer girmez vurdu kaleci Erce son anda kornere çeldi.

79. dakikada Abudulkadir Parmak sol çarprazdan sert vurdu kaleci Erce son anda golü engelledi.

82. dakikada Abdulkadir Parmak’ın pasında topla buluşan Tambe’nin vuruşunda top direkten döndü.

ALTINORDU: 1       ADANA DEMİRSPOR: 1

STAT: Bornova

HAKEMLER: Kadir Sağlam, Mehmet Şahan Yılmaz, Emrah Ünal

ALTINORDU: Erce Kardeşler, Uğur Arslan Kuru, Recep Yemişçi, Yusuf Acer, Barış Alıcı, Rıdvan Özdemir, Serkan Göksu, Murat Uçar, Kerim Avcı, Erdoğan Yeşilyurt( 67. Dk Enis Durak – 89. Dk Ali Mert Aydın), Fatih Aktay(63. Dk Mirkan Aydın)

ADANA DEMİRSPOR: İsmail Şahmalı, Yiğit İncedemir, Lalawele Atakora, Robert Ndip Tambe, Abdulkadir Parmak(86. Dk Mendy), Batuhan İşçiler, Erhan Kartal, Savaş Yılmaz(82. Dk Adil Demirbağ), Sezer Özmen, Atabey Çiçek(Tolgahan Çiçek)

GOL:  DK 18 (PEN)Kerim Avcı(Altınrodu) –DK 59 Atabey Çiçek(Adana Demirspor)

SARI KARTLAR: 21. Dk Fatih Aktay, 47. Dk Erdoğan Yeşilyurt, 79. Dk Enis Durak, 90. Dk Murat Uçar(Altınordu) - 17. Dk Yiğit İncedemir, 43. Dk Savaş Yılmaz(Adana Demirspor)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.