TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anneler Günü’nde Demba Ba sürprizi

Orhan Yatır, 58 yaşındaki annesinin ünlü futbolcu Demba Ba ile tanışma hayalini Anneler Günü’nde gerçeğe dönüştürdü. Duygu dolu anların yaşandığı buluşmada Aygün Teyze, Demba Ba’ya üzerinde nazar olduğunu söyleyerek dualar okudu

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2018 09:17
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Anneler Günü’nde Demba Ba sürprizi

E. ÇAĞLA GENİŞ-ÖZEL HABER

İzmir’de yaşayan iki çocuk annesi Aygün Gökyardereli (58), geçen yıl bir televizyon kanalının sahur programında ünlü futbolcu Demba Ba’yı gördü. Annesinin meraklı bakışlarını fark eden Orhan, ona Demba Ba’dan bahsederek gol sevinçlerinde secde ettiği videoları izletti. Zamanla ünlü futbolcuya sempati duymaya başlayan Aygün Teyze, Göztepe Spor Kulübü’nde çalışan oğluna, “Beni o Müslüman çocukla tanıştır” dedi. Kulüp yöneticileri ile görüşen Orhan, annesinin bu hayalini Anneler Günü’nde gerçeğe dönüştürdü. Adnan Süvari Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmada duygu dolu anlar yaşandı. Aygün Teyze, Demba Ba’ya üzerinde nazar olduğunu söyleyerek dualar okudu, tespih hediye etti. Buluşmanın ardından Demba Ba, sosyal medya hesabından çekilen fotoğrafları paylaşarak Aygün Teyze’den ‘Dua teyze’ şeklinde bahsetti. Demba Ba’nın bu paylaşımı binlerce beğeni aldı.

“SENDE NAZAR VAR”

Demba Ba’ya dualar okuduğunu ve kendisine tespih hediye ettiğini belirten Aygün Gökyardereli, buluşma günü yaşananları şöyle anlattı: “Demba Ba’yı geçen yıl ramazan ayında bir sahur programında izledim. Yanımda oğlum vardı. ‘Kim bu çocuk’ diye sordum. Yabancı bir futbolcu olduğunu söyledi. ‘Ne işi var sahur programında’ diye sordum. Müslüman olduğunu söyledi. Gol sevinçlerinde secde yaptığı videoları izletti. Oradan bir sempati kazandım. Demba Ba, Göztepe’ye transfer olunca oğluma, ‘Beni tanıştır o Müslüman çocukla’ dedim. Buluşma günü tercüman aracılığı ile konuşmaya başladım. Sonra ona Arapça dualar okumaya başladım. Demba Ba dahil herkes sustu ve beni dinledi. Maneviyatı yüksek anlardı. Herkes duygulandı. Demba Ba’ya tespih hediye ettim. Bugüne kadar aldığı en güzel hediye olduğunu söyledi. Ayrıca kendisinde nazar olduğunu söyledim ve nazar duası okudum. Onunla tanıştığım için çok şanslı olduğumu söyledim ama onun cevabı, ‘Bunun kim için şans olduğunu bilemeyiz belki sizinle tanışmış olmak benim için şanstır bunu yalnız Allah bilir’ oldu.”

“ÇITAYI ZİRVEYE KOYDUM”

Annesinin hayalini özel bir günde gerçekleştirmiş olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden 34 yaşındaki Orhan Yatır ise, “Göztepe Spor Kulübü’nde şoför olarak çalışıyorum. Annemin Demba Ba’yla tanışma isteğini bizim takıma transfer olduktan sonra öğrendim. Annemin isteğini yerine getirmek Anneler Günü’nü bekledim. Maç programı ve iş yoğunluğu derken tam denk geldi şansıma. Buluşma günü annem ile Demba Ba arasında bir manevi bağ oluştu. Bunu o odada olan herkes anladı. Dilleri aynı olmasa da birbirlerini anlıyorlardı. Demba Ba, annemin duaları ve söylemlerinden çok etkilendi. O da aynı şekilde karşılık verdi, bu sevgiyi hissettiğini söyledi. Gerçekten etkilenmiş ki bir gün sonra sosyal medya hesabından annemle fotoğrafını paylaşarak, ‘İzmir’e geldiğimden beri tanıştığım en iyi insan. Çok teşekkür ederim dua teyze’ diye yazdı. Yani anneme isim bile taktı. Hediyeden ziyade annemin bir istediğini yerine getirmiş olmanın mutluluğunu ve keyfini yaşadım. Sanırım bundan sonra ne hediye alsam bunun gibi olmaz. Çıtayı zirveye koydum kendi adıma…” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.