TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anneler konuşuyor

Philips Avent anne ve bebek sağlığına verdiği önem doğrultusunda sunduğu ürünlerin yanı sıra sosyal sorumluluk anlayışıyla da annelerin yanında oluyor

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2018 09:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Anneler konuşuyor

NİLGÜN TAZE

Philips Avent anne ve bebek sağlığına verdiği önem doğrultusunda sunduğu ürünleri Hilton’da annelere tanıttı. Aynı zamanda hazırladığı sosyal sorumluluk projeleri ile de annelerin yanında olan Philips Avent, annelerin yaşantılarına ortak olarak, seslerini duyurabilecekleri bir platform oluşturuyor. 2016 yılında ‘Anneler Konuşuyor’ projesi ile yola çıktıklarını ve iki yıldır annelerin hikayelerini milyonlarca kişiyle paylaşmayı başardıklarını açıklayan Philips Personal HealthGenel Müdürü Milena Elmasoğlu, “Anne ve bebek sağlığı bizim için son derece önemli. Bunun içinde gerek annelerin gerekse bebeklerin ihtiyacı olan ürünleri en kaliteli şekilde üreterek onların daha sağlıklı bir süreç geçirebilmesine katkı sağlamak amacı ile var gücümüz ile çalışıyoruz. Avent oldukça özel bir marka ve bu nedenle ürünlerimizin diğer ürünlere göre farklılığını ve kalitesini farklı illerde düzenlediğimiz etkinliklerle sık sık anneler ile paylaşıyoruz” dedi.

ANNELER KONUŞUYOR

Anneler Konuşuyor projesinin hayata geçmesinden bu güne kadar çok sayıda anne ile görüşerek onların istek ve ihtiyaçlarını dinlediklerini ifade eden Elmasoğlu, “Gösterdiğimiz başarının gururu ve anneleri bir araya getirmenin heyecanı ile annelerimizden gelen yoğun istek üzerine ‘Anneler Konuşuyor’un üçüncü yılında 3 ilde anneler ile buluşuyoruz. Türkiye’nin dört bir yanındaki annelere ulaşarak ilham verici hikayeler dinledik. Bu hikayeler o kadar etkili oldu ki ne tür ürünler üretmemiz gerektiğini net bir şekilde anlamış olduk. Bu salonda şuan muhteşem kadınlar var. Anneler gününde anneler için çeşitli hediyeler alındı ancak biz Avent olarak en güzel hediyenin çocuklar olduğuna inanıyoruz. Anne ve bebekleri için ürettiğimiz Avent ürünlerini yakından takip ederek farkımızı görebilirsiniz” şeklinde konuştu. Moderatörlüğünü sunucu ve yazar Özge Uzun’un yaptığı buluşmada anneler zumba yaparak eğlenirken aynı zamanda deneyimleri anlatarak sorunlarına ortak çözüm geliştirmeye çalıştılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.