TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Artık çocuklarımın alışverişinde heyecanlanıyorum"

İzmir'de moda ve alışverişin kalbi, kentin yeni yaşam alanı MaviBahçe tarafından düzenlenen Shopping Fest’te atıyor

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2016 06:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
"Artık çocuklarımın alışverişinde heyecanlanıyorum"

ASİYE ARSLAN

MaviBahçe tarafından düzenlenen Shopping Fest kapsamında ünlü manken Çağla Şikel, 'En Moda Sohbetler' isimli, halka açık bir söyleşi gerçekleştirdi.

İzmir'in yeni yaşam alanı MaviBahçe Kent Meydanı'nda gerçekleşen söyleşiye İzmirliler yoğun ilgi gösterdi. Eskiden kendisine bir kıyafet alırken heyecanlandığını anlatan Şikel, "Şimdi çocuklarıma alışveriş yaparken aynı heyecanı yaşıyorum" dedi.

ZAMAN YÖNETİMİM ÇOK İYİDİR

Oğlak burcu kadını olarak zamanı çok iyi bir zaman yönetimi olduğunu anlatan Şikel, "Bu konuda övünüyorum. Hafta içi beş gün yayın yapıyoruz. Yayından saat 12.00'de çıkıyorum. Bir saat spor yapıyorum. Çocuklarımı okuldan alıyorum. Onların gönlü ne isterse onu yapıyoruz. Çocuklarımla fazla ilgilenen bir anneyim. Onlarla geçirdiğim her vakit çok değerli. Çocuğumu parka götürdüm. Çocuk tek başına parkta oynuyor. Bu benim için çocuğumla geçirdiğim bir vakit sayılmaz. Ben eğer parkta çocuğumla birlikte oynayabiliyorsam, onunla sohbet edip, eğlenebiliyorsam. Çocuklarım 08.30'da uyuyor. Benim için 4 ile 8.30 arasında hayatımda her şeyin durduğu bir andır. Onlara iyi bir anne olabilmek için elimden gelenin fazlasını yapıyorum" diye konuştu.

ÖZÇEKİM İLGİSİ

Söyleşinin ardından ünlü manken ile fotoğraf çektirmek isteyen MaviBahçe ziyaretçileri, adeta birbirleriyle yarıştı. Ziyaretçiler, Şikel ile fotoğraf için kuyruğa girdi. Ünlü manken, tüm ziyaretçilerle fotoğraf çekilirken, bebeklere ve çocuklara özel ilgi gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.