TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Artuk Bey’in tadına doyulmaz şahaneleri

Doğunun tadına doyulmaz ürünlerini İzmirlilerle buluşturmaya devam eden, Artuk Bey İzmir şubesi işletmecisi Kadir Dağ en sevilen ürünlerini ve faydalarını gazetemize anlattı

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2017 07:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Artuk Bey’in tadına doyulmaz şahaneleri

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

Türkiye’de kahve denince akla ilk gelen şüphesiz Artuk Bey kahveleri oluyor. İzmir’e Artuk Bey şubesini getirerek İzmirli vatandaşlara bu tadına doyum olmaz Artuk Bey ürünlerini sunan işletmeci aynı zamanda İzmir Mardinli Genç İş adamları Derneği yönetim kurulu üyesi Kadir Dağ, en özel ürünlerini gazetemiz okuyucularına anlatarak ürünler hakkında bilgiler verdi.

DİBEK TAŞINDA DÖVÜLÜYOR

Artuk Bey Special Dibek Kahvesini tanıtarak başlayan Kadir Dağ, “Bu kahvenin özelliği dibek taşında dövülmüş olmasıdır. İçinde yedi kahve, üç bitki karışımı vardır. Bunun da reflü, mide şişkinliği, hazımsızlık ve sindirime faydası var. Bu kahvenin özelliği su ile yapılıp sütlüymüş gibi olmasıdır. Süt ve krema içermez.  Tamamen Artuk Bey’e has bir üründür. Taklitleri olabilir ama tadından hemen anlaşılıyor. Faydalarına gelecek olursak. Her derde deva diyebiliriz. En başta zihni güçlendirici bir etkisi vardır. Sindirimi kolaylaştırır. İştah açıcıdır, gaz söktürücüdür, ağız kokusunu gidermeye yarar, Soğuk algınlığına iyi gelir ve mide için şifa verir. Hatta saçkırana da iyi gelir. İdrar sökücü özelliği de dikkat çeker, dizanteriyi tedavi eder” dedi. 

İMGİAD’A TEŞEKKÜRLER

Lokum çeşitlerine de değinen Kadir Dağ, “Lokumlarımıza değinmeden geçemeyeceğim. Lokumlarımız gerçekten çok özel ve güzeller. İddia ediyorum İzmir’de en iyi lokum bulunan yerlerden bir tanesiyiz. Herkesi bu ürünleri görmeye davet ediyorum. Sayısız çeşidimiz var. Buraya geldiklerinde zaten ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklar” dedi. Son olarak bu yola çıktığından beri İMGİAD’ın kendisine çok destek olduğuna da vurgu yapan Kadir Dağ, “İMGİAD ve değerli başkanımız Erdal Ataklı’ya burada huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum. Desteklerini bir an olsun esirgemediler. İMGİAD zaten yaptığı projelerle ne kadar önemli bir dernek olduğunu her fırsatta gösteriyor. Basında da zaten bunları görebilirsiniz. Bu çatının altında olmaktan onur duyuyorum. Tekrar değerli başkanımız Erdal Ataklı ve sevgili yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.