TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aşkın’dan darp açıklaması

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Konak İlçesi’nde “İki kadının darbedilmesi” olayına ilişkin, “Biz polis ve halk ilişkilerine çok önem veriyoruz. İzmir halkı ile ilişkilerimizin kimsenin yıpratmasına izin vermeyiz. Konu zaten adli mercilere intikal etti” dedi

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2017 07:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Aşkın’dan darp açıklaması

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Konak İlçesi’nde “İki kadının darbedilmesi” olayına ilişkin açıklamalarda bulundu. Aşkın açıklamasında, olayı duyar duymaz soruşturma açıldığını belirterek, “Biz polis ve halk ilişkilerine çok önem veriyoruz. İzmir halkı ile ilişkilerimizin kimsenin yıpratmasına izin vermeyiz.” ifadesini kullandı. Konunun adli mercilere intikal ettiğini anlatan Aşkın, “Kim hatalıysa, hukuk çerçevesinde gereken her şey yapılacaktır.” diye konuştu.

Olay, Konak İlçesi Alsancak Semtinde 10 Ağustos’ta gecesi, iki kadın, kendilerini taciz ettiğini ileri sürdükleri motosikletli kişileri şikayet etmek isterken, kadınlardan biri polis tarafından darp edildi.  İki kadın, polisler ve kendilerini taciz ettiğini iddia ettiği motosikletli kişiler hakkında şikayetçi olurken, polisler de “saldırı ve hakaret ettikleri” gerekçesiyle kadınlar hakkında şikayette bulundu.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ

Olay anına ait güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı. Kayıtlarına göre, iki kadın, yolda bekleyen polislere bir şeyler söylüyor. Polislerden biri, kadınlardan birinin üzerine doğru yürüyerek, yüzüne vuruyor. Karşı koymaya çalışan kadın yere düşüyor. Çevrede toplanan kalabalık ise duruma müdahale ediyor. (AA/İHA)

Foto altı: İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Konak İlçesi’nde “İki kadının darbedilmesi” olayına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.