TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atatürk Mahallesi pazar yeri inşaatı ilerliyor

Bornova Belediyesinin, bölge halkının ihtiyaçları doğrultusunda projelendirdiği ve geçtiğimiz aylarda temelini attığı Atatürk Mahallesi pazar yeri inşaatı hızla ilerliyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 08:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Atatürk Mahallesi pazar  yeri inşaatı ilerliyor

Kaba inşaatı tamamlanmak üzere olan alanda çevre düzenlemesi için de kazı ve istinat duvarı yapım çalışmaları başladı. Atatürk Mahallesi’nde yaşayanların talebi üzerine projelendirilen ve geçtiğimiz aylarda temeli atılan Atatürk Mahallesi pazar yeri inşaatının kaba inşaatı tamamlanmak üzere. Bornova Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hızla ilerlerken pazar yerinin çevre düzenlemesi içinde kazı çalışmaları ve istinat duvarları çalışması başladı. 2018 yılı Ağustos ayında tamamlanması planlanan alan bittiğinde içinde kafeterya, çocuk oyun alanı ve çok amaçlı salonun da yer alacak.

3 KATLI OLACAK

Atatürk Mahallesi 928 Sokak üzerinde yer alan alanda yapılan pazar, 2 bloktan oluşacak. A Blok olarak kullanılacak bölümü 970 metrekare ve kot farkıyla birlikte üç katlı olacak. İlk katında kafeteryanın bulunacağı binanın ikinci katı kafeterya asma katı olarak kullanılacak. Üçüncü katta ise 250 kişilik çok amaçlı salon bulunacak. A Blok’ta bölgedeki kadınların istekleri doğrultusunda spor salonu da yapılacak. Pazar yeri olarak kullanılacak B Blok ise bin 700 metrekare alana oturtulacak. Alan üzerine kurulacak pazarda 96 tezgah bulunacak. Bu blokta çocuk oyun alanının yanı sıra zabıta odası, ölçü tartı odası, çay ocağı gibi bölümler de yer alacak. Göreve geldiklerinden bu yana ‘Ortak Akıl İlkesi’ ile çalıştıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Vatandaşlarımızın görüşlerini alarak, anketler yaparak, sokak sokak gezerek projelerimizi belirliyoruz. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Bu pazar yeri de Atatürk Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızın istekleriyle yapıldı” dedi. n HABER MERKEZİ

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.