TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avrupa’da Altınordu rüzgarı

Geçtiğimiz hafta içinde Avrupa’da iki önemli turnuvaya katılan Altınordu, önemli başarılara imza attı. U17 Dünya Kulüpler Kupası’nda Barcelona’yı saf dışı bırakırken, Altınordu U14 Takımı da Wanda Cup’ta Avrupa devlerini dize getirdi

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2018 13:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Avrupa’da Altınordu rüzgarı

KENAN YEŞİL

Yurtiçi ve yurtdışında katıldığı turnuvalarda büyük başarı gösteren Altınordu, geçtiğimiz hafta farklı yaş kategorilerde yurtdışında katıldığı turnuvalarda büyük başarı elde etti. U17 yaş kategorisinde Dünya Kulüpler Kupası adı verilen Mundial De Clubes’de terk döken şeytanlar, U14 kategorisinde ise Wanda Cup’ta büyük tecrübeler edindi. Farklı yaş kategorilerinde Avrupa’nın önemli takımlarıyla mücadele eden Altınordulu gençler, genç yaşta önemli tecrübeler edinme şansı yakaladı.

DEVLERİ DİZE GETİRDİLER

Altınordu U17 takımının Dünya Kulüpler Kupası adı verilen Mundial De Clubes’de Barcelona gibi bir devi saf dışı bırakmasının ardından U14 takımı da Wanda Cup’ta adeta fırtına gibi esti. Altınordu U14 Takımı, Avrupa’nın en iyi 14 yaş ekiplerinin katıldığı İspanya’daki organizasyonda İtalyan’ın ünlü ekibi Juventus’u 1-0, İngiliz devi Liverpool’u 3-0 ve 1-0, Portekizli Benfica’yı ise 1-0’lık skorlarla mağlup etti. Gruptan çıkma şansını Porto’dan son saniyede yediği golle kaybeden kırmızı-lacivertli gençler, grubu beşinci, turnuvayı ise dokuzuncu bitirdi. Altınordu’yu 3-2’lik skorlarla mağlup eden Porto ile Atletico Madrid final oynarken, kupayı rakibini penaltılarla 5-3 mağlup eden İspanyol ekibi kazandı.

U11’LER DE AĞABEYLERİNİN İZİNDE

Altınordu U11 Takımı ise Hollanda’da Rotterdam Cup’ta başarılı sonuçlar elde etti. Altınordu U11 Takımı, turnuvayı 7. bitirirken, Süleyman Emre İtir, “En İyi Kaleci” ödülünü SBV Exelcio kalecisi Jurgen Mattkheij’in elinden aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.