TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aziziye Semt Merkezi açıldı

Konak Belediyesi sayılarını her geçen yıl arttırdığı semt merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Temeli geçtiğimiz yıl atılan Aziziye Semt Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Merkez başta kadınlar olmak üzere bölge halkına hizmet verecek

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2018 07:35
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Aziziye Semt Merkezi açıldı

NİLGÜN TAZE

Konak Belediyesi sayılarını her geçen yıl arttırdığı semt merkezlerine bir yenisini daha ekleyerek temelini geçen yıl attığı Aziziye Semt Merkezi’ni düzenlenen bir törenle açtı. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın kayınvalidesi Elif Pekdaş’ın vefatı nedeniyle katılamadığı törene belediye meclis üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl, İlçe yöneticileri, kadın kolları, muhtarlar ve semt sakinleri katıldı.

Konak Belediyesinin 13. semt merkezi olan Aziziye Semt Merkezi’nin başta kadınlar olmak üzere bölge halkına hizmet verecek olmasından büyük mutluluk duyduğunu açıklayan Belediye Başkan Vekili Leman Tunus, “Sayın başkanımız maalesef aldığı acı haber nedeniyle açılış törenimize katılamadı. Malatya’daki cenaze törenine katılan başkanımıza sabır diliyoruz. Konak Belediyesi Başkan Sema Pekdaş döneminde halka dokunan çalışmalar yaptı. Bu nedenle semt merkezleri önemli bir yer tutuyor. Merkezimiz aynı zamanda bir buluşma merkezi olacak. Çeşitli kursların yanı sıra çocuklar ve gençler için de eğitimler verilecek. Semt merkezlerine kadınların mutlaka gelmesi gerekiyor çünkü ancak kadın elinin değdiği her yerde güzellikler oluşuyor” dedi.

PEKDAŞ’A TEŞEKKÜR

Aziziye Muhtarı Özden Kanmetin, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a semtlerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Bu merkezde çok güzel paylaşımlar ve çok güzel işler yapacağız. Kadınlarımız bir kez daha ayaklarının üzerinde durması gerektiğini anlayacak. Bunu bizlere sağlayan Başkanımız Sayın Sema Pekdaş ve emeği geçen herkese semt sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAKIŞ AÇIMIZ DEĞİŞTİ

Konak Belediyesinin farklı semt merkezlerindeki kurslara katılan kadınlardan biri olan Berivan Alpergün, açılan kurslara katılmakla hataya bakışlarının ve hedeflerinin değiştiğini belirterek şunları söyledi: “Kursa gittiğimden bu yana yeni hedeflerim, amaçlarım, planlarım oluştu. Bugün Aziziye Semt Merkezinin açılmasıyla buradaki pek çok kadın ve genç hayatlarını kökten değiştirecek yeni planlar kuracaktır. Konak’ın semtlerine yeni merkezler kazandıran Başkan Sema Pekdaş’a ve ekibine teşekkür ederiz” diye konuştu.

AZİZİYE SEMT MERKEZİ

Temeli 26 Mayıs 2017’de atılan ve bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan Aziziye Semt Merkezi 2018 yılında açılışı yapılan yatırımlardan biri olarak bölgeye değer kazandıracak. İki katlı olarak tasarlanan modern yapıya sahip merkez bölge sakini kadın ve çocuklara kurs verecek. Hizmete giren merkez ile Konak Belediyesi’nin ilçe genelinde faaliyet gösteren semt merkezi sayısı da böylece 13’e çıkmış oldu. Merkezin iki katında çeşitli alanlarda hobi ve meslek edindirmeye yönelik kurslar verilmesi planlanıyor. Otoparkı olan merkezin teras katı gelenlere muhteşem bir körfez manzarası sunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.