TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bağış kampanyasına yoğun ilgi geldi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesi ile Kızılay’ın birlikte düzenlediği “Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var” kampanyası yoğun ilgi gördü

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2017 07:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bağış kampanyasına yoğun ilgi geldi

Türk Kızılayı Ege Bölgesi Kan Merkezi’nde ASKON İzmir Şubesi’nin düzenlediği “Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var” kan bağış kampanyasına katılarak kan veren ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü, Türk Kızılayı’nın kendileri ve ülke için çok önemli olduğunu ifade ederek, “Kızılay hem ülkemizdeki hem de dünyada olan afetlere ilk olarak ulaşmaktadır. Sosyal sorumluluk projelerini artırarak ve yeni atılımlarla birlikte sürdüren Şubemizin başlatmış olduğu ‘Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var’ kan bağışı kampanyası ile üyelerimiz sosyal sorumluluklarını yerine getirmektedir” dedi.

YILDA ÜÇ KEZ TEKRARLANACAK

Bu tür etkinliği yılda üç kez tekrarlayacaklarını söyleyen Gücü, “ASKON olarak bu tür kampanyaları çok önemsiyoruz. Buradan zaman zaman ülkemizde yaşanan kan sıkıntısına ve kan bağışında bulunmanın önemine dikkat çekmek istiyorum. Toplumumuzda, ‘Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır’ düşüncesini oluşturmaya çalışıyor ve sağlıklı olan her vatandaşımızı da gönüllü olarak kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Ayrıca bugün burada bulunacakları bağışlarla örnek bir davranışa imza atan dernek üyelerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Türk Kızılay’ı Ege Bölgesi Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök de sosyal sorumluluk çerçevesinde, kan bağışını yaygınlaştırmayı hedefleyen ASKON İzmir Şubesi’nin bu kampanyayı düzenledikleri için ve kan bağışı yapan ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü ve ASKON üyelerine teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.