TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Fakıbaba’dan domates açıklaması

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, “İnşallah göreceksiniz çok kısa zamanda Türkiye hem tarımda hem hayvancılıkta hem gıdada sadece bu bölgenin değil, dünyanın çok önemli bir üssü haline gelecektir” dedi

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2017 07:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bakan Fakıbaba’dan domates açıklaması

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Rusya’daki temaslarda domatesin gündemde olduğunu belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız ile Sayın Putin bu konuda görüştü. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde çok iyi gelişmelerin olduğunu ve büyük müjdeli haberlerin verileceğini buradan Antalyalı hemşehrilerime bildirmek istiyorum” diye konuştu.

HÜKÜMET TELAFİ EDECEK

Antalya’nın Kumluca İlçesi’nde temaslarını sürdüren Fakıbaba, “5. Domates Yetiştiriciliği ve Teknolojileri Fuarı”nın (DOMATEXPO) açılış törenine katıldı. Fakıbaba, Antalya’daki afet haberini uçakta aldıklarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerekli talimatları verdiğini söyledi. Afette herhangi bir can kaybı olmamasına sevindiklerini belirten Fakıbaba, “Cana gelmesin, mala gelsin. Mala gelen her şeyi biz hükümetimiz olarak telafi edeceğiz. Bu zamana kadar ettik, bundan sonra da bu yaraları hep beraber saracağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. TARSIM ile ilgili haklı eleştiriler var. Mülkiyet problemleri var. İnsanlar sigortalı olmak istiyor. Biz diyoruz ki ‘Hayır siz sigortalı olamazsınız.’ Bu doğru bir olay değil. İnşallah bu konuda en kısa zamanda çalışmalar yapacağız, bunu düzeltmenin yollarına bakacağız. Bunun için en kısa zamanda sonuç alacağıma inanıyorum” diye konuştu. (AA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.