TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başımızın Tacı Annelerimiz

İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde, “Başımızın Tacı Annelerimiz” programı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2018 10:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başımızın Tacı Annelerimiz

“Başımızın Tacı Annelerimiz” programına Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, muhtarlar, meclis üyeleri, okul müdürleri, veliler ve mahalle sakinlerinin katılımıyla 29 Ekim Ortaokulu’nda kutlandı. Bin kişilik katılımla gerçekleştirilen programda annelerin anneler günü kutlandı. Programda konuşan 29 Ekim Ortaokulu Müdürü Özlem Gaya, “Kadınların fırsat verildiğinde neleri başarabileceği gözler önüne serildi. Sayın Kaymakamımız Mehmet Sadık Tunç beyefendinin büyük destekleriyle koordinatörlüğü yürütülen ‘Güçlü Anne Mutlu Aile’ projesiyle 1.5 yılda 400 anne ye ulaşılarak annelerimizin geldiği nokta izleyenleri hem gururlandırmış hem de çok mutlu etmiştir. Bugünden itibaren babalarımız için de yakın dönemde bugüne benzer bir tabloya imza atmak üzere ‘Babam ve Mutlu Ailem’ projesi de başlatıldı. Artık babalar da çocuklarının eğitimleriyle daha yakından ilgilenecek, çocuklarla daha etkili zaman geçirecek ve meslek edinme kurslarıyla meslek ve dolasıyla iş sahibi olacaklar” dedi.

29 Ekim Ortaokulu Müdürü Özlem Gaya, “Tek bir amacımız var; o da mutlu ve sağlıklı aileler inşa etmek. Bundan sonra da hız kesmeden eğitimlerimize ve teşviklerimize devam ederek bu amacımıza ulaşmak için çok daha fazla çalışacağız. Huzurlarınızda bu iki projemize başından beri destek olmuş olan sayın kaymakamımıza, velilerim ve öğrencilerim adına şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, tek tek mahalle sakinlerini dinledi ve yardım paketleri dağıtıldı. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.