TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Barışa adanan sergi

Karabağlar Belediyesi Ana Hizmet Binası Sanat Galerisi’nde, ressam Gülnare Pamuk Muhtarova’nın “Barış ve Kardeşlik” başlığını taşıyan resim sergisi açıldı

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2017 06:47
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Barışa adanan sergi

Sergi açılışına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Azerbaycan Türkleri ve Dost Dernekler Federasyonu Başkanı İsa Ambarcı, belediye başkan yardımcıları ve sanatseverler katıldı.

GÖNÜL BAĞIMIZ GÜÇLENMELİ

Sergi açılışında konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Dünyada dostluk kardeşlik köprülerinin çok sağlam atılması gerektiğine inanıyoruz. Ancak dünyadaki yaşam içerisinde birçok haksızlıklar savaşlar maalesef oluyor. Bunlardan bir tanesini de Azerbaycan’daki soydaşlarımız yaşadılar, bu acıyı çektiler. Zaman içerisinde Azerbaycan ile olan gönül bağımız daha da pekişti. Daha önce bir park açılışı yaptık ve bu parkta Azerbaycan’da yaşanan acıyı hep birlikte paylaşıyoruz. Bugün de bu serginin açılışı bunun bir parçası. Kültür sanat alanında da bir gönül bağı, bir kardeşlik bağı kurmak istiyoruz, bu amaçla buradayız. Bu gönül bağı daha da güçlensin, sağlamlaşsın ve bu bağlar gelecek kuşaklara da aktarılsın istiyoruz” diye konuştu.

TOPLAM 21 ESER

Ressam Gülnare Pamuk Muhtarova ise Karabağlar Belediyesinin desteğini her zaman hissettiklerini belirterek, Başkan Selvitopu’na teşekkür etti. Ressamın karışık teknik ile yapılan toplam 21 eserinin yer aldığı sergi, bu akşama kadar sergilenecek. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.