TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BASİFED’te Seda Kaya dönemi

BASİFED’in yeni başkanı Seda Kaya oldu. Görevi devralan Seda Kaya, yeni yönetim kurulu olarak iki hedef belirlediklerini ve bu doğrultuda BASİFED’in etkin çalışması için gayret göstereceklerini dile getirdi

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2018 07:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
BASİFED’te Seda Kaya dönemi

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

Batı Anadolu Sanayici ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) Olağanüstü Genel Kurulu, Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) merkezinde yapıldı. BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman görevini BASİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Seda Kaya’ya devretti. BASİFED Yönetim Kurulu Başkanlığını devralan Seda Kaya, eski yönetim kurulunun çok başarılı bir dönem geçirdiğini söyleyerek, “2018-2021 Dönemi BASİFED yönetim kurulu adına bizde bu dönemde geliştirilmiş olan birlik ve beraberlik ruhunu koruyarak, bayrağı bir adım daha ileriye taşımak için gayret göstereceğiz” dedi. İzmir ve bölgedeki derneklerin çatı kurulusu olarak yeni dönem için iki hedef belirlediklerini açıklayan Kaya, “İlk hedefimiz derneklerimiz arasındaki birlikteliğin ve işbirliğinin artarak devam etmesini sağlamak. İzmir’de daha önceki yıllarda alıştığının aksine, derneklerimiz arasında bir uyum ve işbirliği bulunuyor. Bu gelişmedeki en önemli pay, ortak fayda için elini taşın altına koyan değerli başkanlarımız. Bir diğer etkende BASİFED gibi bir çatı örgütün varlığı ve etkin çalışması. Yeni dönemde bizde bu geleneği devam ettirerek, kurumlar arasındaki işbirliğini ve ortak projeleri sürdürmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

TÜRKONFED İLE BAĞLANTIYI SAĞLAYACAĞIZ

Yeni yönetim kurulu olarak ikinci hedeflerinin İzmir’in TÜRKONFED ile bağlantısını sağlamak olduğunu belirten Kaya, “TÜRKONFED, gittikçe yaygınlaşan yapısı ile bugün Türkiye’nin dört bir köşesindeki federasyonları ile bağımsız iş insanlarının buluşma noktası. Bu acıdan güçlü bir BASİFED’in varlığı da çok önemli. Sivil toplum kuruluşlarının en önemli varoluş sebebi siyasetten bağımsız olarak, iş dünyasının aynası olmak. Bu acıdan ülkemizin zor günlerden geçtiği bu zamanlarda BASİFED ve TÜRKONFED gibi kurumların önemi artıyor” ifadesini kullandı. 3 yılı aşkın süredir yürüttüğü görevi devreden BASİFED Yönetim Kurulu eski Başkanı Levent Akgerman, “BASİFED İzmir’de yer alan gönül esaslı iş insanları derneklerinin dayanışmasının sembolü haline geldi. Yeni yönetimin istikrarı devam ettirerek birlik ve beraberliğimizi koruyup geliştireceğine olan inancım oldukça yüksek. Bu görevi devralırken bu büyük sorumluluğu üstlendiğim için gururluydum. Görev sürem boyunca her alanda iş dünyasının çıkarlarını savunmaya gayret gösterdim” dedi. Akgerman, konuşmasının devamında iş dünyasının tüm temsilcileriyle görev süresince ortak hareket etmeye büyük önem verdiklerinin altını çizerek, “Çatı kuruluşumuz TÜRKONFED’in pek çok önemli etkinliği İzmir’de gerçekleştirmesi, İzmirli sanayici ve iş insanlarının seslerinin daha gür şekilde duyulmasına olanak tanıdı. TÜRKONFED’te İzmir’in sesine, İzmir’i duyurmaya ihtiyaç var” diye konuştu.

BASİFED YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Seda Kaya Ösen, Aydın Buğra İlter, Betül Elmasoğlu, Bilge Kalpaklıoğlu, Cengiz Yavaş, Eyüp Sevimli, Fadıl Sivri, Halil Nadas, Hasan Küçükkurt, Hayati Ertuğrul, Huriye Serter, Mehmet Ömer Tercioğlu, Mukkaddes Çelik, Mustafa Akkalay, Mustafa Karabağlı, Mustafa Aslan, Nilhan Antitoros, Osman Vural, Yonca Güngör.

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.