TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baştaş ve Tatlıses bir araya geldi

AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayları Cemalettin Baştaş ve sanatçı İbrahim Tatlıses, bir araya gelerek, İzmir için yapmak istedikleri projeleri anlattı. Aday adayları bu süreçte kazananın AK Parti olacağını belirttiler

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Baştaş ve Tatlıses bir araya geldi

KENAN YEŞİL

AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayları Cemalettin Baştaş ve sanatçı İbrahim Tatlıses, AK Parti Konak İlçe Başkanlığı’nda bir araya geldi. İzmir için yapmak istedikleri projelerin konuşulduğu görüşmede Baştaş ve Tatlıses birbirlerine başarılar diledi. Gerçekleştirilecek olan seçimin bir hizmet yarışı olduğunu belirten milletvekili aday adayları, hafta sonu yapılacak olan temayülden sonra bir kırgınlık veya küskünlüğün söz konusu olmayacağını belirttiler. Söz konusu yarışın bir bayrak yarışı olduğunun altını çizen aday adayları, bu süreçte kazananın AK Parti olacağını dile getirdiler. AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş’ın da katıldığı görüşmede ortak mesajlar dikkat çekti.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Tek amaçlarının hizmet etmek olduklarını vurgulayan Cemalettin Baştaş, çok önemli bir süreçten geçtiklerini ve bu sürecin birlik ve beraberlik içerisinde geçirilmesi gerektiğini belirterek şöyle konuştu: “İzmir’e hizmet etmek için aday adayı oldum. İzmir’imize hizmet etmek istiyoruz. Allah nasip eder bize bir görev verilirse Cumhurbaşkanımızın önderliğinde AK Parti olarak hizmetlerimize katkı sunmak istiyorum. Seçilsek de seçilmesek de hizmet etmeye devam edeceğiz. Seçilip seçilmemek ayrı bir konu. Aynı şekilde yola ve hizmete devam. Bizler aynı yolun yolcusuyuz, aynı gemideyiz. Sonuç olarak aynı gemide olduğumuz için dış güçlere karşı birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Birlik ve beraberliği en çok hissettiğimiz dönemdeyiz. Birlikteliğimizin, hizmetlerimizin, mücadelemizin, kardeşliğimizin devamı bizler için önemli. İzmir için güzel projelerimiz var. Ekonomi olsun, kültür-sanat olsun çeşitli alanlarda projelerimiz var.”

İZMİR UYUYOR!

Niyetlerinin kötü olmadığını, faydalı olmak istediklerini söyleyen İbrahim Tatlıses, paraya ihtiyacının olmadığını dile getirerek, “Benim paraya pula ihtiyacım yok. Allah vermiş ama niyetimiz iyi bir şey olması. İzmirlileri uyandırmamız lazım, uyuyorlar çünkü. O derin uykudan hala uyanamadılar. 2,5 saatte Karşıyaka’ya gitmek ister misin, 5 dakika dururken. Biz Cumhurbaşkanımızdan köprü isteyemez miyiz? Fuarı yeniden canlandırmak istiyorum. İzmirliler bize oy verecek, biz de beyefendiden isteyeceğiz. Eli boş yüzü kara dönemeyiz. Biz buraya çalışmaya geldik. Çalışacağız durmak yok yola devam. İzmir’e eserler bırakmak istiyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.