TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bedir’den peş peşe ziyaretler

AK Parti’nin İzmir’de en aktif milletvekili aday adaylarından bir tanesi olan Avukat Şehmuz Bedir, partisinin İzmir’deki ilçe başkanlıklarını tek tek ziyaret ederek, istişarelerde bulunmaya devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2018 07:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bedir’den peş peşe ziyaretler

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

AK Parti’nin İzmir’de 24 Haziran seçimleri için milletvekili aday adayları hemen hemen belli olurken, bu adaylar içerisinde şüphesiz en dikkat çekici adaylardan biri de Avukat Şehmus Bedir. Aday adaylık başvuruyla tüm ülkenin gönlünde taht kurmayı başaran Bedir, şu sıralar partisinin ilçe başkanlıklarına tek tek ziyaretler düzenleyerek, fikir alışverişleri yapıp, karşılıklı istişarelerde bulunmaya devam ediyor. İlk olarak yıllarca birlikte başarılı çalışmalar yürüttüğü AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı ile ziyaretlerine başlayan Bedir, önceki gün de Gaziemir, Konak, Menderes, Torbalı, Selçuk ilçe başkanlıklarına ziyaretler düzenleyerek, görüşmeler yaptı.

“İSTİŞARELERE DEVAM”

Ziyaretler sonrası bir açıklama yaparak, 24 Haziran seçimlerinin ülkenin siyasi tarihi açısından büyük bir önem taşıdığına dikkat çeken Şehmuz Bedir, bu kritik dönemde ellerini taşın altına koymalarının bir zorunluluk olduğunu ifade etti. Şehmuz Bedir, “Erken seçim kararı siyaseten çok yerinde bir karar olduğu aşikardır. Türkiye yeni bir sisteme geçiyor. Hepimizin de bildiği gibi 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlerken, demokrasinin işlerliliğinin artması ve bürokrasinin hızlanması açısından başkanlık sisteminin bir zaruret olduğu açıkça görülmekteydi. Ülkemiz için bu kadar önemli bir noktada görevden kaçmak olmazdı. Bizde bu duygu ve düşüncelerle elimizi taşın altına koyup, daha güçlü bir Türkiye oluşturmak için liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte AK Parti olarak belirlediğimiz hedeflere ulaşmak ve bu yolda gece gündüz çalışmak için milletvekili aday adaylığımızı açıkladık. Şimdi de aklımızdakileri aynı yolda ilerlediğimiz değerli büyüklerimize anlatıp, onların da ufkumuzu genişletmesi açısından fikirlerini almaya ve tavsiyelerini dinlemeye çalışıyoruz. Her birine verdikleri destekten ötürü ayrı ayrı teşekkürlerimi iletmek istiyorum” şeklinde konuştu.

“BIKMADAN, USANMADAN”

AK Parti olarak hedeflerinin Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak olduğunu da dile getiren Şehmuz Bedir, bu yolda kararlılıklarından ödün vermeden yürüyeceklerini söyledi. Şehmuz Bedir, “Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği yolda ülkemizi şu an olduğundan daha ileri noktalara taşıyacağımıza inandığımız için bu yola girdik. Gerekirse bıkmadan, yılmadan, aklımızdakileri tek tek vatandaşlarımıza anlatmaya çalışacağız. Bizim yolumuz hak yolu. Daha önce de belirttiğim gibi bu yolda siyaseti asla bir şahsi ikbal meselesi, bir makam vesilesi ya da bir güç devşirme vesilesi veya aracı olarak görmedik, görmeyeceğiz. Çünkü bizim hizmete bakışımız, alemlerin sultanı Hz. Muhammed’in (SAV) hizmet anlayışıdır. Ben de bu hedef doğrultusunda yola çıkan bir kardeşinizim. Amacımız da büyüklerimizin belirlediği yolda bayrağı ilerilere taşımak olacaktır. Bize bu yolda desteğini esirgemeyen herkese tekrar teşekkürlerimi iletmek isterim” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.