TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bekle bizi Yunanistan

İzmir Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Ligi 3’te ülkemizi temsil edecek

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2018 07:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bekle bizi Yunanistan

İzmir Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu sezon ülkemizi Avrupa Ligi-3’te temsil edecek. Yunanistan’ın Selanik kentinde düzenlenecek şampiyonda Büyükşehir Belediyespor’un hedefi ise finallere yükselmek. Yunan temsilcisi Megas Alexandros 94 takımının ev sahipliğindeki şampiyonada Fransa’dan CAPSAAA, Çekya’dan Studanka Pardubice ve Polonya’dan ise GTM Konstancin yer alacak. Büyükşehir Belediyespor, şampiyonanın ilk maçında bugün saat 16.45’de CAPSAAA ile karşılaşacak. Şampiyona 11 Mart tarihine kadar devam edecek.

HEDEFİMİZ KUPA

Avrupa arenasında olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren İzmir Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Erdinç Kılıç, “Lig için hedefimiz play-off, bu şampiyonada ise hedefimiz kupa. Bizim oyuncularımızın bunu başaracak gücü var. Sahada elimizden geleni yaparak, Yunanistan’daki ilk eleme grubunu namağlup lider bitirmeyi amaçlıyoruz. Daha sonra ise İspanya’nın Badajoz kentinde final gruplarına katılacağız. Final serisindeki şansımızı, rakibimiz kim olursa olsun yüzde 50 görüyorum. Bunun için inanç, zafer ve yürek olmalıdır ve bu bizim ekibimizde fazlasıyla var. Bizlere her zaman destek veren ve yanımızda olan başkanımıza, yönetim kurulumuza ve idari yönetimimize çok teşekkür ediyorum” dedi. 

MAÇ PROGRAMI

BUGÜN

16:45    CAPSAAA-İzmir BŞB

21:15    GTM Konstancin-İzmir BŞB

YARIN

14:30    Studanka Pardubice-İzmir BŞB

19:00    Megas Alexandros 94-İzmir BŞB

AA/İZMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.