TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bekle’ye davullu zurnalı karşılama

AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Cemal Bekle, çalışmalarını sürdürüyor. Gittiği her yerde ilgiyle karşılanan Aday Bekle, son olarak gittiği Esentepe’de davul ve zurna eşliğinde coşkuyla karşılandı

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2018 07:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bekle’ye davullu zurnalı karşılama

AK Parti İzmir 1. Bölge 4. sıra Milletvekili Adayı Cemal Bekle, 24 Haziran’a sayılı günler kala çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği mahallelerde, AK Parti bayrakları ve alkışlarla karşılanan Cemal Bekle, kısa bir sürede vatandaşların ilgi odağı haline geliyor. Konak bölgesinde saha çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Bekle, İkiçeşmelik, Kuruçay ve Esentepe’de esnaf, vatandaş ve ev ziyaretlerini gerçekleştirdi. Mahalleli Esentepe’de Bekle’ye sürpriz bir karşılama hazırlandı.

SOKAKTA RENKLİ GÖRÜNTÜLER

İzmir’in en hareketli mahallelerinden biri olan ve çoğunluğunu Roman vatandaşların oluşturduğu Ulubatlı Mahallesi’nde, Cemal Bekle mahalle girişinde davul ve zurna ile karşılandı. Vekil Adayı Bekle, sokağı AK Parti bayraklarıyla süsleyen vatandaşları tek tek kucakladı. Cemal Bekle, yoğun ilgi ve desteklerinden dolayı mahalleliye teşekkür ederek, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemini anlattı. Gençlerle bol bol sohbet eden Bekle, AK Parti hükümetinin İzmir’de yaptığı eğitim yatırımlarını da aktardı. Kendilerine has bir karşılama töreni düzenleyen mahalleli, partililerle birlikte Roman havası oynadı.

“KUŞKUNUZ OLMASIN”

Geçmişten bugüne vatandaşlarla olan samimiyetinin 25 Haziran’da seçilmiş bir milletvekili olarak uyansa da aynı şekilde devam edeceğini vurgulayan AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Cemal Bekle, “Sizlerin her zaman ulaşılabilir bir kardeşi, ağabeyi olacağıma kimsenin kuşkusu olmasın. Ziyaretlerimiz sırasında çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Vatandaşımızın teveccühü çok büyük. Özellikle Romanların yoğun olarak yaşadığı mahallelerimizde kardeşlerimiz bizlere destek olacağını canı gönülden söylüyor” ifadelerini kullandı.

“ENERJİMİZİ SAHADAN ALIYORUZ”

Ziyaretler sırasında vatandaşların enerjisinin çok yüksek olduğunu ve bu güzel enerjinin durmadan, yorulmadan yaptığı çalışmalarda kendisine destek olduğunu belirten Vekil Adayı Bekle, “Esentepe’de yaşayan kardeşlerimize de çok güveniyoruz. Vatandaşlarımız 24 Haziran seçimlerinin ne kadar önemli olduğunun farkında ve görüyorum ki kardeşlerimiz kararını çoktan vermiş. Ben de aramızdaki birlik ve beraberliğimize güvenerek sizlerden destek istiyorum. Roman vatandaşlarımız İnşallah bu seçimde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerdir. Bu heyecanın sizde olduğunu görüyor ve sizlere inanıyorum. İnşallah 24 Haziran seçimleri hayırlara vesile olur" diye konuştu. HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.