TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belevi Kütüphanesi açılıyor

Belevi Mahallesi’nde büyük eksikliği bulunan halk kütüphanesi 27 Ekim Pazartesi günü Belevi Hizmet binasında yapılacak olan açılış töreniyle hizmete girecek

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2014 06:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Belevi Kütüphanesi açılıyor

Toplam 1750 adet kitabın okunabilir duruma getirildiği kütüphaneye vatandaşların da kitap bağışı yapabilecekleri duyuruldu.

Geçtiğimiz yıllarda Belevi Mahallesi’ne yatırım yapan ve burada hizmete başlayan İzmir Ticaret Borsası’nın bağışladığı 1750 adet kitapların kayıtları yapılıp okumaya hazır hale getirildi. Bir süredir atıl durumda olan kitapların değerlendirilmesi ve vatandaşların faydalanması için Belevi Kütüphanesi’nin hayata geçirilmesini uygun gördüklerini ifade eden Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel, okuma salonu ve ödünç kitap servisinin bulunduğu kütüphaneye vatandaşların evlerindeki kitapları getirerek bağışta bulunabilecekleri bilgisini verdi. Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel, Selçuk Belediyesi Belevi Kütüphanesi’nin açılışının 27 Ekim 2014 Pazartesi günü saat 15:00’te yapılacağını duyurdu. (İHA/İZMİR)

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.