TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Benim de filmim yer alsın!

Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi’nin 2005 yılından beri sürdürdüğü ve yılın en iyi 10 kısa filmini bir DVD’de topladığı Hisar Kısa Film Seçkisi’nde kısa filminizle yer almak istiyorsanız, başvurular başladı

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2018 07:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Benim de filmim yer alsın!

SULTAN GÜMÜŞ

2005 yılından beri her sene Türkiye’de yapılan kısa filmleri tarayarak aralarından en iyi 10 filmi seçen, bu filmleri bir DVD’de toplayarak sinema okullarına, ulusal ve uluslararası yarışmalara gönderen Hisar Kısa Film Seçkisi 2018 başvurularını açtı. “DVD’de benim de filmim yer alsın” diyen herkes kriterler doğrultusunda başvuruyu gerçekleştirebilir.

ÖNEMLİ BİR FIRSAT

Hisar Kısa Film Seçkisi, 2005 yılından bu yana yıl içerisinde Türkiye’de çekilen yüzlerce kısa filmi tarıyor, başvuruları topluyor, elemelerden geçiriyor ve jüri kararıyla seçilen 10 kısa filmi bir DVD’de toplayarak sinema okullarına, ulusal ve uluslararası yarışmalara, festivallere gönderiyor. Hisar Kısa Film Seçkisi kısa filmcilerin filmlerini ve kendilerini duyurmaları için aslında çok önemli bir fırsat.

Seçkiye 2017 yılı içerisinde üretilmiş kısa filmler (kurmaca, belgesel ve canlandırmalar) başvurabiliyor. Bu senenin jürisinde ise oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, yapımcı Anna Maria Aslanoğlu, yönetmen İlksen Başarır ve sinema yazarı Zeynep Tül Akbal Sualp yer alıyor.

“Başvurumu yapmak istiyorum ancak kriterleri ve yapılması gerekenleri bilmiyorum” diyenler için Hisar Kısa Film Seçkisi 2018 Başvuru Yönetmeliğine bakmalarını tavsiye ediyoruz. Son başvuru tarihi ise 29 Ocak 2018.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.