TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilet fiyatları isyan ettirdi

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu rövanş karşılaşmasında oynanacak Bucaspor-Galatasaray maçı bilet fiyatları belli oldu. Fiyatları yüksek bulan taraftarlar sosyal medyadan isyan etti

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2018 06:49
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bilet fiyatları isyan ettirdi

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu’nda oynanacak Bucaspor-Galatasaray müsabakasının bilet fiyatları belli oldu. Kale Arkası Doğu ve Batı Tribünleri 75 TL’den satışa sunulurken, Loca biletlerinin fiyatları ise 250 TL olarak belirlendi. Bilet fiyatlarını yüksek bulan Bucasporlu taraftarlar sosyal medyadan tepki verirken, bilet fiyatlarının düşürülmesini talep etti. Takımın kötü gününde en zor maçlarında yanında olmaya gayret gösteren vefalı taraftarların yerine ayda yılda bir izlemeye gelen taraftarların yer alacağını da belirten taraftarlar, cefakar taraftarların cezalandırıldığını ifade etti.

BÜYÜK BİR ŞANS

Öte yandan Bucaspor yönetiminin maddi açıdan zor durumda oldukları için böyle bir uygulamaya gittikleri öğrenilirken, Galatasaray maçında elde edecekleri gelirle maddi açıdan bir nebze olsun rahat nefes almak istenildiği belirtildi. Galatasaray maçının bilet fiyatları, Doğu-Batı Kale Arkası 75 TL, Misafir Tribün 90 TL, Maraton Tribün 100 TL, Kapalı Tribün 150 TL, Balkon 150 TL, VIP Tribün 200 TL, Loca ise 250 TL olarak belirlendi. 18 Ocak Perşembe günü saat 20.30’da başlayacak karşılaşmada tribünlerin tamamen dolması bekleniyor. İki takım arasında oynanan ilk müsabaka da Bucaspor güçlü rakibine deplasmanda 3-0 kaybetmişti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.