TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Bilim ve Teknoloji Haftası’na destek

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Hasan Mandal, “Bilim ve Teknoloji Haftası”na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2018 09:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
‘Bilim ve Teknoloji  Haftası’na destek

Bilim ve Teknoloji Haftası’nın, bu yıl da ülkenin farklı bölgelerinde pek çok paydaşa yönelik düzenlenecek etkinliklerle kutlanacağını bildiren Mandal, bilim ve teknolojideki güncel başlıklarda Fen ve Anadolu liseleri ile üniversitelerin yanı sıra, bilim ve sanat merkezleri ile sevgi evlerinde özel programlar düzenleneceğini aktardı. Mandal, Bilim ve Teknoloji Haftası dolayısıyla TÜBİTAK’ın Gebze yerleşkesinde Marmara Araştırma Merkezi’nde düzenlenecek tanıtım programında, gençlere bilimsel çalışmalarla ilişkin bilgi verilirken, Antalya’daki TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi Bilim Toplum Merkezi’nde ise teleskopla gözlem, sunum ve söyleşi etkinlikleri düzenleneceğini kaydetti.

TÜBİTAK tarafından desteklenen Konya, Kocaeli, Kayseri ve Bursa bilim merkezlerinin de söz konusu haftaya yönelik özel etkinlikler düzenleyeceğini dile getiren Mandal, bu çerçevede merkezlerin söyleşi, atölye, gösteri, eğitim, sergilere ev sahipliği yapacağını anlattı.  AA

 

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.